Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Az LG-tv-t ne ismerem ,de ha jól tudom Nvidia azt nyilatkozta hogy hamarosan elérhető lesz a 4 K streaming Samsungon és LG-n is a dekódolók fejlesztésével. Ha jól tudom a OS ott gyakran kifut a memóriából és a pufferelés miatt optimalizálniuk kell a dekódolást. Stadia ugye megoldotta mert papíron a 4 K sokszor 1080 P lett vagy 2 K ezeken a Tv ken.
Pc-n van előfizetésem az összekapcsolás Steammel és megy frankón az összes támogatott játékomat látja. Epic könyvtár összekapcsolás megy de a játékszinkronizáció és automatikus nem, ki kell választani ha indítasz egy játékot. Ubisoft automatikus bejelentkezés és játékösszekapcsolás +frissítés megy .. FHD csomagom van, de nem 1280 ban indul el és nem kisképernyőn nálam.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Ettol fuggetlenul,mint medialejatszo a mai napig az egyik legjobb.A Micro felhos szolgaltatasa 60 Hz ettol nem roszabb GF nowon sem.
Szerintem lesz új Shield az idén.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Miben lépték le? ez tényleg érdekelne. mire gondolsz.
A Tv ken nem elérhető még a 4 K GF Now alapból sem Shielden igen.
Jelenleg 2 hónapja érhető el a 4 K 120Hz streaming az egyetlen amit nem tud jelenleg Multimédiában a 2.0b HDMI mindent kiszolgál 4K 60 Hz-n Dolby vision, HDR, True Hd hang stb..."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Megértelek
Ez egy egyszerű öreg ARM soc király szoftveres támogatással.
De nagyon várom hogy jöjjön új verzió belőle amúgy, remélem tényleg jön az idén.[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
-
félisten
Mondjuk ezt nem tudom hogy hoztad össze. Gondolom minden prémium/ extra drága cucc.
Én most csak felmenetem IPON -ra, ami elég drága bolt Magyarországon, és mindent újan full garanciával összeraktam,semmi nincs megtartva régi gépből. 727 ezer..
1 TB (2x500 GB) SSD, 2 TB HDD,32( 2x16) GB 3600 MHz DDR4 ram viszonylag jó táp és hűtő.
ha ebből a házat, ramot, tápot,SSD-t itt veszem az aprón 100 ezerrel beljebb vagyok. Ha ez mellé eladom a mostani gépemet ( upgrade) 250 ezerért( 3080 12 GB , 12600 K stb) akkor megint beljebb vagyok 250 ezerrel azaz 350 ezerrel a 730 ezerből, a VGA ára...
ha ez mellé jobb házat teszek ( 35 K) Jobb hűtőt ( 30 K ) akkor is 800 alatt vagyok- a mostani gépem...
1,5 milliót még úgy sem tudok összehozni ha mellé teszek egy 42 " LG 4 K OLED Tv-t., ami 325 ezer és egy Ps5 konzolt...[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Annak a procinak semmi ertelme a 4070Ti ala, egy sima 7700X es sporoltal 150EUR-t. Vagy ugyanez az arkategoria Intel-nel es akkor a lap is olcsobb lesz. A 4070Ti-nal is az ertelmetlenul tularazott Strix-et nezed pedig van egy rakat 900EUR-ert es ott a masik 180EUR ami mar 330EUR plusz ott van hogy a gyors es ajanlott 1TB NVMe SSD-k most olyan 70-80EUR.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
Csak azert irtam mert nekem is ugy tunt hogy picit vastagok a szamok amiket te irtal. Abban egyetertunk hogy aranylag szomoru a helyzet ha egy 2080/S kartyarol akarsz valtani egy uj PC-vel kombinalva. Most mar az uj DDR5-os platformnak lenne ertelme ahol orult arak vannak Intel es AMD vonalon is.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
S_x96x_S
addikt
> kicsit körbenéztem, mit mire lehetne a gépben upgradelgetni, mondjuk 4070 ti-t becélozva
szerintem ha tudsz várni és nem sürgős várjál ..
1.) annyi új chip gyárat terveznek ..
közben annyira visszaesett a GPU kereslet,
és annyira tele vannak a raktárak
hogy hamarosan átfordul a piac kínálatiba ...2.) amúgy is a 12GB nem annyira jövőálló .. nemsokára megint upgradelhetsz ..
amúgy nincs jó megoldás ..
Mottó: "A verseny jó!"
-
félisten
CPU bottleneck legjobb ellenszere az hogy megfelelő felbontáson játszol, de egy 5800X3D / 7900X jelenleg felsőkategóriás mezőnybe tartozik. Amit én összeraktam konfig ott vannak az árak.
Asus TUF AM5 deszka 230 Euro, stb értelmes, nem túlárazott de nem is belépő alkatrészekből.
DDR4 minden amit leírtál tudja jelenleg az egyik legjobb CPU val 727.000 = 1913 euro
DDDR5 = 2200 Euro és minden van benne 2 TB HDD, 1 TB SSD, 32 GB DDR5, 7900X stb.Természetesen nem vagyunk egyformák, de magamnak ezekkel az alkatrészekkel elégedett lennék.
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
Tudom, hogy az aprón vannak "boltszerű képződmények" akik drágán adják a cuccot. Én "normál" emberekre gondoltam, ki lehet fogni. Használtan eleve áfa nélküli áron szokás adni a cuccokat, szal minimum azt meg lehet vele spórolni.
Igényekből meg lejjebbadás alatt arra gondoltam, hogy a játékokban lehet állítgatni az opciókat. A játékok 99%-ban pl. az ultra/max beállítás semmivel sem szebb, mint az alatta lévő, de cserébe fele annyi fps-sel fut a játék.
És hasonlók.
De amúgy mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takaró ér. Ha neked túl drágák a cuccok akkor talán túl akarsz nyújtózkodni, érd be kevesebbel.
Btw ránéztem az apróra és 345-től vannak 4070 Ti-k.[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest