Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Mire a RT számítani fog le is lehet húzni a kukába a Turingot, saját véleményem nem kinyilatkoztatás
Szerintem is. Én se az RT miatt vettem turingos kártyát. Viszont ha az AMpereben tényleg sokkal jobban fog menni az RT is, az nagyon jó lehet.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
carl18
addikt
Hát csak sajnos a Turing le lett nyomva a vásárlók torkán extra fellárért.
Ha az emberek választhattak volna hogy +50-60% Ray Tracing nélkül, nem lett volna nehéz döntés mit vegyenek. Kár hogy a GTX is 1660 TI/Super volt a legnagyobbb, simán megnéztem volna egy GTX 1680-at.
Sokan meg is ragadtak a Pascalon mert a 2xxx generáció nem azt hozta amit vártak.
Talán az Nvidia is rájött hogy a 40-50% sebbeség ugrásra szükség van, inkább elszál a TDP csak meg legyen a nagyobb teljesitmény. Mert ha megint jön a 25-30% akkár a vásárlok megint mondják hogy "Kevés".Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest