Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Nem találtam alkalmasabb topicot ezért itt kérdezem meg. Az Nvidia updateket valahogy tudom redukálni? Egyáltalán, leírtható valahogy ez a Geforce Experience program? Kb minden nap megjelenik a kis fehér pötty a taskbaron, hogy van új update. Nem győztem telepíteni ezeket, ám most meguntam.
-
pidzse4
aktív tag
válasz #15779328 #8451 üzenetére
Látom ügyes vagy, akkor most nyomj egy durva oct had lássuk mi a vége. Amúgy csak 100 ponttal értél el többet mint én és nekem csak 12600K a cpum és csak 450 watt a TDP maxon a kártyán.
Szóval ennél azért jóval többet kéne mutatnod hiszen a te TDP azért 500 és fölötte van. De kiváncsi vagyok mi a durva OC amit el tudsz érni maximum . Amugy mi a cpud? 13700K vagy jobb? Még annyit hogy az én CPUm még nincs is huzva. Hajrá .
-
Laraxior
titán
válasz pidzse4 #8453 üzenetére
Nem sokat kell visszatekerned, hogy megtudd milyen CPUja van.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
KraX
őstag
válasz markknight #8452 üzenetére
Nem szukseges a geforce experience-t hasznalni. En sem tettem mar fel, manualisan rakom fel az ujabb nv drivereket. Fel tudod rakni csak az nv drivert minden sallangtol mentesen ha ugy jo neked.
For the God Emperor!
-
Enclave
aktív tag
Esetleg megpróbálhatod az "NVCleanstall"-t használni, amivel kiválogathatod, hogy a driver-be mi kerüljön bele install során. (illetve automatikusan is meg tudja keresni a legújabb elérhető driver-t az adott kártyához)
Semmi sem állandó, csak a változás.
-
markknight
veterán
Köszönöm az infókat! Akkor leírtom!
-
Enton
addikt
Shadow play rögzítés pótlására mi/mik az ajánlott programok, ha más nem én még emiatt elviselem. Egyszerű és eddig mindig klappul vett mindent(is).
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
pidzse4
aktív tag
válasz #15779328 #8462 üzenetére
Nem kaptál semmit csak beszélgettünk. Csak elmondtam hogy a 3000 ret elérem én 415 el amit te 500 al ennyi. Aztán mondtad hogy azért kell megemelni a TDP meret belefutok a a tdp-be néhány játéknál, és fel kell emelni a tdp-t (azaz a gyári tuningot kihasználni), hogy ne vegyen vissza az órajelből, mint pl. a controlnál. Na most én erre irtam hogy nálam ilyen nincs hogy a gpu visszavesz az orajeléből nálam az órajel állandó minimális kis leugrás van néha néha de az semmi. Igy én nem értettem hogy akkor minek az 500 . Át is küldtem neked egy videot ahol láthattad is hogy nálam 3000 megy végig a játék és nem veszi vissza pedig csak 415 van a TDP .
Szóval ennyi röviden ami történt. Nem tudom hogy mi más történt volna még.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
pidzse4
aktív tag
válasz #15779328 #8466 üzenetére
Látom még mindig nem érted. Nem az a lényeg hogy az enyém vagy bárki másé hanem az hogy azok a vgak amik 450 max TDP vel rendelkeznek ugyan olyan jók és gyorsak mint azok amik 600 al és marha drágán. Meg annyi hogy a 450 TDP kártyák 3000 GPU sebességen 415 Watton képesek arra amire a drágább társaik 500 on. Ennyi itt nem az én kártyám a lényeg hanem az olyanok amiket leirtam és ebbe beleesik az enyém is ez tény. De miért probléma ez neked? Nem baj ez hiszen az csak jo ha egy kártya kevesebb TDP használ . De nekem mindegy hogy a tied mennyit eszik vagy bárkijé. A lényeg az hogy a 450 TDP kártyák szerintem kiválóak mint sebességben tuningban és fogyasztásban is és nem látom értelmét hogy én 500 vagy 600 TDP verziót vegyek. Mert nem éri meg nem jobbak. Ennyi.
-
Busterftw
veterán
Kikapcsolható, hogy jelezzen új update-nél.
-
-
-
veterán
válasz ScomComputer #8474 üzenetére
-
törölt tag
Ámen!
#8472Jacek
Bizsereg a kezem már a bios-ra, de nem kínzom, majd holnap, vagy amikor ideér a blokk.[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
A verset átdolgozta...
Kosztolányi Scom DezsőV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Laraxior
titán
Szerintem halalosan komoly volt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zsombor22
aktív tag
Van egy Hx1200-as tápom ez jó lesz az rtx 4090-hez?
[Corsair Premium Individually Sleeved 12+4pin PCIe Gen 5 12VHPWR 600W]
Igaz a kártya még nem jött meg,de nekem nem túl bizalomgerjesztő amit adnak hozzá.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
Laraxior
titán
válasz zsombor22 #8486 üzenetére
Á, keves lesz
-
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #8490 üzenetére
Jaja, végre. Még egy külső hangkártyát kell vegyek, mert az integráltak továbbra is szarok, de nem fért be a hangkártyám (TV tuner van az alsó slotban).
-
SkyTrancer
senior tag
valaki próbálta már úgy a kártyát, hogy nem a három pci-e ágról kapja az áramot a kártya hanem cable mod kábellel, vagy utólag készített kábellel de ezt kettőre leszűkíteni ?
Jelenleg ezt a tápot használom
[link] EVGA SuperNOVA 1000 G2 / rtx 4080Az esetek 99% ban 90-200watt körül használom a kártyát, szóval max fél terhelésen tartom
de későbbiekben ahogy telik majd az idő nem valószínű hogy így marad szóval majd szépen egyre jobban ki lesz használva és mivel gyárilag 3 ágat javasolnak, így természetesen azon is használom
Van itt aprón aki tud L-alakú csatlakozót gyártani, meg ugye kábelt is de csak két ág lesz használva.
Tápnak gondolom nem téma hogy két ágon lesz kiküldve az amper, de hosszú távon mennyire jelent ez gondot ? vagy Esetleg ilyen táppal használta már valaki ?
Nem egy csúcs táp, és én úgy szoktam használni a cuccaimat hogy őrlángon mindent, ha lehet nem kínoznám ezt sem és inkább akkor csak egy csatlakozóval boldogítom magam nem cserélek kábelt is két ágra 3 helyett
Köszi -
Rabbitf_24
addikt
válasz SkyTrancer #8493 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni, hogy a cablemod-os kábelnél mind a 4 PCIE csatinak be kell dugva lenni a tápba? 4080-nál ha csak kettőt használtam akkor nem ment. 4090-nél gondolom be kell durantani mind a 4-et?
-
keIdor
titán
válasz Rabbitf_24 #8494 üzenetére
Be dughatod a 4080-nál is mind a négyet a tápba, eloszlik a terhelés, kíméled még jobban. Baja nem lesz tőle.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
őstag
válasz SkyTrancer #8493 üzenetére
Az utólagos (ph-s kolléga ) és a gyári Corsair is 2x8 (fizikálisan 2x6 és 2x7 pin) működik, használom már egy ideje, 550W-on OC-val is tökéletes mindkettő, HX1200-es táppal
[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
az oké, köszi, csak azt nem tudom, hogy ez az EVGA 1000 mennyire örülne ha két ágon kéne kiküldeni neki az esetleges 300+ wattot majd valamikor... egyszer sokára
Jelenleg ugye három ág van használatban, csak ez a virágcsokor téma kicsit zavaró, és emiatt gondoltam vagy csak egy adapterre ami 90 fokos, vagy egy teli kábel tápig, de akkor az csak két ág lesz... -
őstag
válasz SkyTrancer #8498 üzenetére
Jelen állás szerint 8pin max 288wattot tud (régen 150w-ról tudtunk) +75w a slotból, többször téma volt már, keress vissza, nem lesz baja, bárhogy használod, minőségi táp+kábellel
Jah a 16pin meg 600w-ra van hitelesítve, elvileg, tök mindegy hogy 2-3-4 ágról jössz, egyben végződik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Videókártya felvásárlás, csomagküldéssel is. Készpénzes vagy utalásos kifizetés.
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA 40xx VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS AKÁR AZONNAL KÉSZPÉNZBEN VAGY UTALÁSSAL - WWW.PCFELVASARLAS.HU
- ! Garanciális !! Újszerű! RTX 4060 8GB OC /Jótállással!/Dobozos!/Beszámitás!/Posta ok!/
- Gainward RTX4080 Panther Alza Garanci 2027ig!!!
- RTX 4070 Ti Asus TUF 12GB
- Zotac GAMING GeForce RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO nVidia 16GB GDDR6X 256bit
- ÚJ! BONTATLAN! GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER AERO OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV + 1 ÉV GYÁRTÓI
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER PRIME OC 12GB GDDR6X 192bit (PRIME-RTX4070S-O12G)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest