Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
Ha "esetleg valaki" játékra is használja a kártyáját a topikban. UV mellett milyen GPU/Hotspot értékei vannak Asus fronton? Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Werkly #15952 üzenetére
Gpu függő 🤷🏻♂️
4090 70-80 között. Ha vizezve uv, akkor kevesebb. 🤓
Véleményem szubjektív...
-
ffodi
veterán
Egy TimeSpy Extreme az új rendszerrel.
VGA + CPU fogyasztás kb. 1000 W peak (persze itt nincs combined teszt, szóval ez csak elméleti).
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-
-
Impulsivex
tag
Sziasztok,
Ti hányan vagytok már a win11 rendszeren? Én kicsit tartok tőle, hogy a videokártya driverek vagy éppen a játék teljesítmény romlással járhat a 11-es rendszer
HDR miatt upgradelnék mert elvileg sokkal jobb a HDR gaming az új windows-on.
Van értelme upgradelni? -
RazoR
veterán
válasz Impulsivex #15959 üzenetére
Kb megjelenés óta használom gond nélkül.
-
szabeska
addikt
MS mar evek ota nem foglalkozik a 10-el, pont hogy 11-en lehet inkabb jobb a teljesitmeny, optimalizalas stb...
F1
-
Werkly
őstag
4080 mellé 1440p-re érdemes 14600K- 700K-ra upgradelni? NH-D15 lehet sovány az I7-hez? Kösz!
-
Werkly
őstag
válasz SoulReaver #15965 üzenetére
Nagyon melegek a 700-asok már alapon is?
-
tomas51
senior tag
válasz Werkly #15966 üzenetére
nagyobb terhelésnél nincs ami utolérje, túl gyorsan peakel akár 99-100 fokra is, aztán ha már megvan csinálva akkor nehezebben melegszik fel, de elébe kell menni sokszor a hűtéssel, úgy értem alap fordulaton egy 360 as hűtő se tudja lekövetni
nem egy teszt van nem egyenes a kupak és fos a paszta alatta plusz elhajlítja a lap lefogatója
van itt egy srác akivel az én 13700k mat megcsináltattam, pasztázás és kupak egyenesítés, full homorú volt az enyém kapott még egy keretet ami fogja a lapra egyenesen és egyformán torzulás nélkül, egy 15-20 fokkal mindjárt jobb lett a helyzet. -
tomas51
senior tag
van nem egy teszt hogy vatta új procit tesztelnek és szar, vicc amit az intel művel amúgy, asus hasonlóságot fedezek fel
-
tomas51
senior tag
válasz Werkly #15970 üzenetére
igen, nem a hűtőddel van a baj tuti, szar a proci felülete meg a paszta is alatta
vadi új 14900K val volt baj már, én ha vennék bármit akkor egyből elküldeném neki csinálja meg mert akkor biztos egyenes lesz és jól lesz pasztázva
azt is hozzá kell tenni hogy az emberünk kottára úgy ragassza vissza a kupakot mint ha érintetlen lenne, nagyon profi a srác -
tomas51
senior tag
válasz SoulReaver #15971 üzenetére
nekem úgy van beállítva az aio 360-as, hogy csak 60 fok felett indulnak a ventik, így ha netezés van akkor elvan kussba a gép, ha meg game van úgy is fülé megy és elindul, 60-80 fok körül elvan a proci (game alatt persze fajtája válogatja mi mennyire használja) ami nekem igencsak rendben van mert előtte 90-100 között ment és én már mindenre gondoltam, utána néztem és megoldódott a dolog
[ Szerkesztve ]
-
tomas51
senior tag
válasz SoulReaver #15975 üzenetére
igen azok jó ventik
nekem a gyári van a 360-as Alpenfön-ön, jók ezek is szerintem[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Impulsivex #15974 üzenetére
Mennyivel? 3-5 fps? És akkor?
-
fatal`
titán
Semmiféle teljesítmény romlás nincs, kb. mérési hibahatár. Probléma nélkül használom már elég régen.
-
xtremist
senior tag
válasz xtremist #15948 üzenetére
Mára sikerült eljutni a 89 fok HS-ig. Hadd gratuláljak ezúton is a kedves költségvetési osztálynak az ASUS-nál amiért úgy gondolták, hogy egy 500000 ft értékű eszköz esetében helyénvaló pár fillért spórolni azzal, hogy olyan olcsó pasztát használnak ami egy hónap használat után olyan mint a megszáradt varjúszar az autó szélvédőjén. Egy kis nyugalmat keresve jöttem át piros oldalról, de úgy látom hogy rendszerszintű a probléma és nem gyártói eredetű. Az biztos, hogy tőlem ez a cég jó darabig egy fillért nem fog látni, tudom hogy nem ebbe fognak csődbe menni, de azért rohadjanak meg. Nem tudom még hogy részemről mi lesz a folytatás, kb már mindegyik márkáról elolvastam a rá vonatkozó szitokzuhatagot online, azt jótanácsként mondom hogy ilyet ne vegyetek, főleg ne újracsomagoltként a közeljövőben.
Rant vége.
-
deathcrow42
aktív tag
Hülye kérdés lehet… de ami hőmérsékletet ír a windows task manager a GPUra az megbízható?
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
RazoR
veterán
válasz deathcrow42 #15981 üzenetére
Úgy tűnik igen. (a tálcán a HW info-s hőmérsékletek vannak)
-
makoss
veterán
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
fatal`
titán
válasz deathcrow42 #15986 üzenetére
Valószínű. Én inkább arra leszek kiváncsi, hogy az 5080 - 5090 között megint akkora különbség lesz-e tempóban mint a mostani sorozatnál.
-
makoss
veterán
válasz deathcrow42 #15984 üzenetére
Tervbe vettem, hogy veszek 4080-at de mire oda jutok 5080 lesz belőle
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
VTom
veterán
válasz makszutov.hu #15992 üzenetére
Nyilván, ennyit minden valamirevaló gémer kifizet farzsebből.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
SkyTrancer
senior tag
Ezzel az a baj, hogy a fejlesztők vérszemet kapnak, és még kevesebb figyelmet fordítanak majd a portolásokra optimalizálásokra és majd mossák kezeiket hogy hát van olyan kártya amin megy elfogadható sebességgel a game ? Van, ok többi nem számít
Aztán ott tartunk hogy valaki vesz 400 ért valami kártyát és egy mediumra jó is lesz, és majd játszhat erős kompromisszumokkal....
Elég csúnya egy irány ez. -
VTom
veterán
válasz makszutov.hu #15995 üzenetére
Nem releváns az autóhoz hasonlítani a videokártyát.
Nekem azt magyarázza el valaki, hogy miért kerülne 66%-kal többe az 5090, mint a 4090, vagy a 3090 MSRP?
2500$-ért nagyon kevesen fogják megvenni.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
SkyTrancer
senior tag
azért mert megveszik,
miért kerül minden apple termék jóval többe mint az ugyan olyan teljesítményű konkurencia terméke ?
azért mert úgyis elfogy annyi amennyi még behoz annyit amennyi elég
ja és ez által a presztízs értéke is nő, mert az embereket simán meg lehet manapság vezetni azzal hogy azért drága mert jó
egy cipő is van 20 ezerért és 100 ezerért is, anyagában semmi különbség, mégis azt mondják a 100-ezres a jobb
Marketing[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Nagyon sokan fogják megvenni.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia RTX 4060-től RTX 4090-ig
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
- Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
- ! Garanciális !! Újszerű! RTX 4060 8GB OC /Jótállással!/Dobozos!/Beszámitás!/Posta ok!/
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX4080 Panther Alza Garanci 2027ig!!!
- RTX 4070 Ti Asus TUF 12GB
- Zotac GAMING GeForce RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO nVidia 16GB GDDR6X 256bit
- ÚJ! BONTATLAN! GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER AERO OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV + 1 ÉV GYÁRTÓI
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER PRIME OC 12GB GDDR6X 192bit (PRIME-RTX4070S-O12G)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest