Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drizzt
nagyúr
Viszont az optimizmusra ad okot, hogy van olyan jatek, aminek az fg elso implementaciojaban benne volt ugyanez a hiba, de mara kijavitottak. Egyebkent azt gondolom, hogy ezt rohadt egyszeru javitani, csak sok fejleszto baszik ra. Egyszeruen a overlayt el kell szeparalni render szempontbol es az fg kimenetere kell ravetiteni. Persze biztos van olyan engine, amibe ezt utolag nehez beleszuszakolni.
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Van most 372K-ert 4070Ti Super Asus Tuf. Vettem is gyorsan egyet, nem nagyon szokott lenni sokaig. De sokaig tanakodtam, hogy 4070S, vagy 4070TiS legyen. Latom nem sokat szamit a 16GB, de hatha kesobb fog.
-
Drizzt
nagyúr
Megjött a 4070TiS TUF. No, eddig a legcsendesebb kártyám, CW is abszolút zérus. Msi 3070 Gaming Triom volt előtte, az mind hangosabb, mind CW-sebb volt jóval. De az se volt rettenetes, ez viszont álom!
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Nálam a DLSS használata sosem kérdés. Illetve egy esetben. Ha nagyon gyorsan megy a játék és van DLAA, akkor inkább azt választom. Azért ez az esetek nagy részében nincs így. Viszont a natív recéitől ezerszer inkább a DLSS esetleges enyhe homályossága. Sokkal kevésbé zavar. És azért gyakran kell FG-t is kapcsolni, pl. Cyberpunkba szinte kötelező, főleg Path trace-szel, de RT-vel se árt szerintem. Bár én valahol 120 FPS körül vagyok alapból elégedett, tehát igazából egy 4090 nem ártana 1440P-re sem, de ennyire nem akarok úrizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest