Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz morfondőr #38176 üzenetére
Esetleg arra h ne ciceregjen v-sync alatt, régi strixemnek 100 fok alatt volt a vrm-je, ami még jó, de ha beszarik na bumm, legyen rajta gari, ha rossz lenne akkor a meghibásodási arány iponba nem 1,8 lenne
Mostani strixem gta5 közbe 99℅ on pörgött és meglepedésre 60fok alatt volt, majd megmérem de sztem a vrm sem volt 80-nál több
Xbox One: bandymnc
-
nagyúr
-
SoulReaver
veterán
válasz morfondőr #38375 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok. Majd írnál pár infót, ha kipróbáltad?
Nekem mondjuk samsung ramos a vga, akkor gondolom felesleges felraknom..
F13 bios
Release for SKHYNIX Memory
NVIDIA Source BIOS Version: DP: 84.04.31.00.B3, DD: 84.04.31.00.B2
Base Clock/Boost Clock:1178/1329 MHz
Memory Clock:7010 MHz
Improve compatibility with some monitors
For F10 ~ F12 BIOS update[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
válasz morfondőr #38858 üzenetére
&BiG G3ry
Csak érdekelne , hogy miért vagytok odáig a megálló ventikért? Volt nállam egy 980 classi (ugye nem tudtam a dologról, hogy azon megáll) a lényeg kiábrádítónak tartottam, hogy ált a venti a kártya meg szépen melegedett.
Én speciel nem szeretem ha ezek az elektromos kütyük melegek. hiába írja rá a gyártó, hogy 80-90 fokig normális a dolog 70 fölött rosszul vagyok . Szeretem ha ezek az alkatrészek a lehető leghűvösebb tartományba mozognak. (ezzel is kimélve a hardvert) vagy rosszul gondolom? Álítottam neki egy ventiprofilt egyböl mert idegelt míg csak netezgettem a karin szépen kúszott fel a hőfok.[ Szerkesztve ]
vga
-
SilentNight
csendes újonc
válasz morfondőr #38969 üzenetére
Uhh látom magasabbak az órajelek:s Igen ezt kaptam mert elfüstölt az előző és ezt küldték vissza hogy zsír új csak ugye abba a dobozban jött mint amit én küldtem fel g1 gaminges doboz. Azt hittem a 2 kártya azonos teljesítményt produkál Bf1 miatt lenne fontos hogy menjen stabil 60 vagy több fps-el dx12ben. De akkor lehet elkezdek reklamálni ha tudok xd Pcx-esek küldték a karit.
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz morfondőr #39247 üzenetére
Nem sajnos nem semmi gond nincs.
Ha a programot elindítod és bemész a súgóba akkor írja:Akkor marad a nvflash-es megoldás.
Az lenne még a kérdésem, hogy van itt olyan valaki aki jártas az nvflash-el való BIOS frissítésben?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz morfondőr #39247 üzenetére
Hello,
azt megtudnád mondani, pls hogy honnan töltötted le a programot?
Csak mert amit én töltöttem le az régi és nem supportolja a 970-et csak 500-ig ahogy itt látni is:
http://www.gigabyte.com/support-downloads/utility.aspx?cg=3illetve ebben a guide-ban meg a link nekem nem megy....
http://www.gigabyte.com/WebPage/40/imgaes/VGA@BIOS_ENG.pdfTheatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Tiger.
nagyúr
válasz morfondőr #39678 üzenetére
Nekem a 3,75,95 van az már jó lehet? csak mert eddig 1 játékkal néztem és a 960-nas jobb volt. De hogy annál mi volt nem tudom
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz morfondőr #39694 üzenetére
Ez bőven elég lesz, de úgy gondolom hogy nem lesz gond , a win 7 jobban futtatja, de most a 10 en jobban ment a 970-nek is, tehát jelenleg a 60-nal egy szinten kel lennie, ennél a proginal.
A win7 egy régebbi konfiggal volt feltéve.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
ittakary
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest