Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bib
őstag
Sziasztok! Van itt valaki aki kissé öregecske cpu mellett használ gtx 970-et?
Én vennék egy ilyen vga-t de csak egy core i5 750@4000Mhz-em van mellé.Tényleg felesleges? -
Bib
őstag
Az nvidia redeem aktiválás után mennyi idő múlva várható valami e-mailben? Lehet nem vipmail-est kellett volna megadni?
-
Bib
őstag
Sziasztok!Hát én ráfáztam az nvidia kuponnal.Pont akkor küldtem el a regisztrációt,amikor az indamail szarakodott a spamszűréssel,így az uplay-es kód soha nem érkezett meg.Valaki lelkiismeretes,jó angol tudású fórumtárs segítene nekem az nvidiával lelevelezni,hogy újraküldjék ha van rá esély? Privibe várom,ha esetleg akadna valaki.
-
Bib
őstag
válasz dergander #17298 üzenetére
Én nem olvastam nvidiáról a hírben...
Fentebb volt driverről szó,de asszem nem erről : 345.20 2015.2.24 WHQL ez elérhető win7-re is.[ Szerkesztve ]
-
Bib
őstag
válasz Lézerparaszt #17885 üzenetére
Asus Strix
-
Bib
őstag
válasz Zool1981 #21416 üzenetére
Dr Debug szerint a 62 -es Kód Chipset initialization error. Please press reset or clear CMOS.
92-99-ig lenne Pci-e hiba.Cmos Kihúzott tápkábel.várni 15 sec majd jumpert át 5secre és vissza. Ezeket gondolom így csináltad.Valami itt az UEFI körül lesz...bár a kollégánál sem ment,gondolom neki is ilyen karija volt. South Bridge Configurationban van PCI Legacy Mode ki-be kapcsolási lehetőség ,egy próbát megérne.[ Szerkesztve ]
-
Bib
őstag
válasz #Morcosmedve #26156 üzenetére
Csak ez nem WHQL ha jól emlékszem.
-
Bib
őstag
-
Bib
őstag
Azért megy fel hamar a hőmérséklet mert állnak a ventik sokáig.Én játékok alatt sosem láttam 68-69 C felett a hőmérsékletet viszont hangja sincs.
Beállítva a venti fordulatszámát Grave444-hez (kb 1250rpm) így alakul a hőmérséklet nálam:A mérés persze nem reprezentatív.
[ Szerkesztve ]
-
Bib
őstag
Melyik játék az, ahol már igényli a tuningot a Gtx 970 ?
-
Bib
őstag
Nem tudom volt e már, de akinek displayport gondja van, van remény.
BIOS update for STRIX-GTX970
Fix DP display issue with certain monitors. -
Bib
őstag
válasz gabo860518 #36376 üzenetére
Javaslom te is nézzél rá asus oldalán a kártyádhoz való Bios frissítésre, mert valószínű megoldja a gondodat.
-
Bib
őstag
válasz scream #36450 üzenetére
Szia!
Nvidia volt előzőleg is a gépben? Clean install javasolt ha nem. Volt e előzőleg valami féle tweak progi használatban? A kártya új e ? Lekövethető e hogy gyári bios van e rajta? ( ha nem félsz frissíteni van asus supporton friss bios) Venti ha valóban nyekereg akkor gari. -
Bib
őstag
válasz scream #36456 üzenetére
Ha ilyen új a kari akkor egyenlőre ne frissíts ! Viszont én biztos legyalulnám a Windowst ,mert mindenféle registryvel tele lehet Msi ab miatt. Mivel a kártya teljesen csendes álló ventikkel, nem valami más cicereg? A bizonyos cicergés 1000Fps körül lenne ha ilyet fogtál ki.
-
Bib
őstag
válasz SoulReaver #36458 üzenetére
Hát az enyémet 2014. novemberben vettem, egy párszor már kipróbáltam ám már
Az enyémnél 1000 felett hallani valamit, ha jól emlékszem akkoriban a farcry 4 töltőképnél volt némi hang, azóta sem tapasztaltam sehol -
Bib
őstag
válasz nagy.matyika #36857 üzenetére
Mert G-betűs számtech cuccot nem szabad venni
Bocsi
-
Bib
őstag
Intel I7 4790k @4700Mhz/Mem 1600Mhz ,Asus strix Gtx 970 @ 1430mhz/7800mhz
[ Szerkesztve ]
-
Bib
őstag
válasz msgt.fubar #38813 üzenetére
Az az Asus GPU Tweak erősen bugos ,múltkor én is szarakodtam vele,nem jó.
-
Bib
őstag
Na Battlefield 1 miatt biztosan nem kell 970-ről váltani. Szerintem majd talán a Gta 6 igényel újabbat, az meg odébb lesz. Persze FHD igényekhez gondolom.
-
Bib
őstag
válasz SilentNight #38943 üzenetére
Azért ha az előző elfüstölt meg ez is meleg, akkor valami nem oké. Amúgy 80C fok nem sok ám egy Vga-nál ha 100%-on teker. Monitoroztasd hogy mit dolgozik. Mindenesetre a csík nem jó jel.
-
Bib
őstag
válasz SilentNight #38970 üzenetére
Bf1 még 970-en is stabil 60 fps ,de egyértelmű reklamálj ,ha kapható a régi kártyád ugyanolyat kell kapnod.
-
Bib
őstag
válasz Sziszifeca #38976 üzenetére
Eszembe jutott ,nálam is volt ilyesmi csgo-nál Win10 adversary update után. Az xbox alkalmazásnál a játévideó -rögzítőt ki kell kapcsolni az alkalmazásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest