Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
arányokat nézni kb
GT260 $499 (100.000ft+) GT280 $599 (120.000ft+)
4870 $329 (60.000ft+) 4850 $239 (47.000ft+)ezek az árak egyébként meg is felelnek a várt teljesítménynek 4850 (8800GTS) 4870 (9800gtx +20%)
persze mindez uugy rummor alapján mint minden más.Majd a 4870X2 lesz egykategóriában az új NVkkel
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Gyusz
őstag
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #8812 üzenetére
van olyan driver,aminek nagyobb a mértete,abban benne van a PhysX is.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #8937 üzenetére
Meg kellene nézni melyik van a legjobban meghúzva gyárilag..mert az kap a legtöbb feszt és ugye amelyik legtöbb feszt kapja azt lehet a legjobban húzni Én az AMP!-ra szavazok... de nem ismerem az órajeleket.
Egyébként újra normális VGA tulaj lettem..G80 power még mindig EVGA 8800GTX"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TTomax
félisten
válasz slett27 #8956 üzenetére
640M?
Az összessel be tudod fogni,a radeonban nem sok tartalék van,t meg vidáman 20%-t képzelj hozzá...
Továbbra sem stimmel nekem ez a 640M nem lehet annyi... a cikkíró úgy látom nem nagyon van képben
896M lesz ez is...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
slett27
addikt
válasz slett27 #8956 üzenetére
Igazából csak ezzel tudom befogni a HD 4870-et.
TTomax : Nagyon nyomtad az új HD sorozattal Te is ha jól tudom, miért léptél vissza a "fejletlenebb" technológiához ? Priviben jöhet, ha itt off.
[ Szerkesztve ]
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
TTomax
félisten
válasz slett27 #8960 üzenetére
Itt arról van szó,hogy a GTX260-at tartósan 24/7-re fel tudod húzni a GTX280 alaporajeles eredményeire,ehhez semmit nem kell tenned csak a rivatunert telepítened.A Radeont nem tudod...ráadásul hűtőt se kell cserélned,mert elég jó minőségű a gyári.
Hogy én miért váltottam...
Nos... először is volt egy HD3850-em.... hm hm...kevés lett... akadt ez is az is ... vettem egy 4850-et,amint kijött,azt már akkor is láttam hogy a HD4870 20% teljesitményért 50%-al drágább... rájöttem kevés lesz a kis Pentium,nem kínoztam tovább vettem egy wolfit... de az nem úgy ment egészen ahogy gondoltam ezért a P35-ös MSI lapom lecseréltem egy Giga mezei P45-re... de az akkoriban játszott játékaim akkor is akadoztak (Oblivion,Gothic 3) sebaj,gondoltam akkor veszek még egyet...
És itt kezdődtek el a gondok...Gondoltam egy HD4850 CF-nek simán bírnia kell egy 22"-os monitor natív felbontásba.... tehát le is cseréltem a monitort...
Sajnos a radeonok nem hozták amit vártam tőlük...Vagy szimplán nem ment a CF,vagy driveres bugok rontották a kedvem,a kaput az tette be amikor közben lakást váltottam és az uj lakásban jóval kisebb szobában kapott helyett a gépem... ugye nekem ez 24/7 megy,mivel a powerplay nem ment a radeonokon,igy iszonyat amit fűtöttek,még a házam is kivágtam 2X12-es xigmatek ventinek csak kimenjen a meleg....
Még talán ezt is elviseltem volna,ha a CF egy stabil 60%-ös többletet hozott volna,de sajnos nem hoz annyit az a maximum amit képes hozni... végül a Crysis tette be ami egy kártyával jobban ment mint 2-vel,viszont élsimítást sehol se láttam,viszont annál több villogó textúrát...Jut eszembe,közben azért a CF miatt vettem egy cirka 60ezeres DFI lapot is,nehogy az legyen a gond...
Egy szép napon (tényleg szép nap volt) megláttam egy jó kis akciót a GTX280-rá,figyelgettem egy ideje a teljesítményüket elég meggyőzőnek tűntek... amikor a cirka 72ezer forintos árcédulát megláttam döntöttem a radeonok menniük kell... egyre azonnal volt vevőm a másodikra rá 2 hétre (korrektül el is buktam a 2DB S1 hütés árát) .
Az idö eddig engem igazolt,az azóta kijövő játékokban szinte mindenhol voltak gondok az ATI drivereivel... FC2 (a második patch után se az igazi )BIA HH (nem tudom látszanak -e már a kocsik esőben) és most a CoD5-ben is már látom az ATI tulajok driverbugjait...(pl körberajzolt víztócsák...)
Én aláírom hogy a Radeonok fejlettebbek technikailag,azt is látom hogy NV oldalon sem tökéletesek a driverek... csak amióta megvan GTX azóta értem én is mi az hogy nincs szükséged fraps-ra...mert nincs,mert mindegy mennyi az fps, a játék folyamán stabilan ennyi marad,és nem lagol nem döcög...sajnos ezeket egy grafikonokból,és tesztekből nem lehet látni.
Elnézést a hosszú irományért.csak valahogy azt próbáltam meg leírni amit sokan nem értenek,ha valaki sokat játszik akkor Nvidiat vegyen,mert mire elavul kb 3 generáció lemegy...meg lehet nézni a 8800 Ultrákat a mai napig...2évvel ezelőtt aki megvette az a mai napig gond nélkül játszik.. a GTX280 is ezt fogja tudni 2évig,igaz hogy két HD4850 ára,de azt évente le is kell cserélni,arról nem beszélve hogy sosem lesz egy olyan VGA-d ahol teljes mértékben élvezheted egy játék grafikailag nyújtott élményeit...Huu ezt OFF raktam mert kicsit hosszú lett...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #10082 üzenetére
gamer?...hmm..most akkor melyiket futtassam? a Warhead vagy a Crysis benchet?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #10102 üzenetére
dede kivárom amíg felteszi.... fél órán belül meglesz ilyenkor dobom el az agyam... 300k-s masina..oszt még döglődik..rákbele..noh mindegy,meglesz az 1680as
-
TTomax
félisten
válasz slett27 #10102 üzenetére
Na most várjunk az alap crysisban benne van a bench,de a warheadban én ugy tudom nincs bench valahol tudom van egy olyan amivel 4-5jatékot tudok benchelni de már nem emlékszem honnan lehet eltölteni a Crysisok fenn vannak....
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #10113 üzenetére
ez elég szép.... mindjárt jövök az enyémmel Szerintem olyan 50-55 körül lesz.
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #10116 üzenetére
nincsen 1680x1050... csak sima crysis benchben... csinálok azzal
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #10116 üzenetére
kapaszkodj meg...kicsit ütős lett az eredmény
1680x1050..nem Warhead...szóval nyugodtan számolj plusz 5FPS-t mondjuk ennyinél olyan mindegya minimum FPS elég gyér..de ez a rendszer miatt van... 2 percet vártam mire elindult végre total death...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #10123 üzenetére
jaja..majd holnap..reggel negyed ötkor kelek... holnap délután ránézek.
-
TTomax
félisten
válasz slett27 #10123 üzenetére
Na jó a kolléga VGA-ja nem hétköznapin van túlhajtva
Itt egy szerényebb eredmény,viszont 32bites Vista alatt,ez igy 24/7 beállitás,de szerintem rendben van,kozmetikázni lehetne még,pl aero lekapcsolása és barátai,de szerintem a lényeg így is látszik...mindjárt ujrainditoma gépet és visszaveszem 3ghz-re... mega VGA-t is alapra...[link][ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #10175 üzenetére
egy darabig leszek csak..jön csajom..nem nagyon szereti ha a gépnél matatok de addig megcsinálom amit kell
-
TTomax
félisten
válasz slett27 #10190 üzenetére
Mindjárt itt lesz,de ha nem baj akkor ez csak GTX280 lesz egy Q9550-el
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
Gaboman
nagyúr
válasz slett27 #10193 üzenetére
Dec10-én jön az ATi Catalyst 8.12 ami állítólag válasz lesz az NV új Driverére.
Állítólag az összes 3XXX és 4XXX széria gyorsulni fog tőle.
Az a céljuk hogy a 4870 újra a GTX260 fölé kerekedjen,ahhoz pedig nagyon jó drivert kell most kiadniuk.
Csak azért mondom mert ha igaz lesz nem kell cserélned,ha nem akkor meg 7nap múlva úgy is kiderül.
És utána már cserélheted is.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
TTomax
félisten
válasz slett27 #10197 üzenetére
A feszt is visszaveszi...
Jó lett volna ha mindenki ugyanazt a tesztet futtatja
Tessék a bench,azt még hogy azért ez Vista alól van...
Szívesen látunk,mert nem a mellkasod verni jöttél ide Amugy igen UT3 miatt van egy 8800GT is néha a gépemben )))És bármikor szívesen tesztelek,csak pl most is most értem haza a munkából...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz slett27 #10204 üzenetére
igen a proci az nem látszik de a szorzót vettem vissza 430X7 a ramok meg 1030-on ha jól emlékszem...na most innen még gyorsul egészen 3,4-3,6Ghz-ig és akkor a VGA-hoz nem nyúltam.. a VGA meg 700/1485/1250-en 24/7 betonstabil,gyári mezei Leadtek...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz slett27 #12549 üzenetére
Hát szerintem el fogy a memória. Milyen OP rendszert használsz? Mert én Vistát és nálam bár el indult a játék de rögtön utána ki írta hogy a memória el fogyott. Én egyszerűen be kapcsoltam a lapozó filet és megjavult. De a readme file ban írnak is erről
"If the memory becomes a little more full, simply delete zzObjectsupdate.pak and zzTexturesupdate.pak." Ha nem megy úgy sem hogy megnöveled a virtuális memória méretét akkor szerintem töröld ezt a két filet aztán meglátjuk.Hope was the right choice, and it always will be.
-
titán
válasz slett27 #12561 üzenetére
Az everesttel csinálj naplózást és megmutatja, hogy mennyi ram fogy. Szerintem kizárt dolog, hogy ez a baj, de amíg ezt nem teszed meg, nem fog kiderülni. Nekem az alap crysis az ultrahigh pakkal evett 2 gigát (illetve a rendszer összesen), tehát eléggé meglepne, ha a 4 giga kevés lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz slett27 #12561 üzenetére
Hát nem tudom de nekem egyértelműen jelezte a gép hogy megette a warhead a 4GB ramom Persze csak ezzel a javító csomaggal e nélkül ment faszán minden gond nélkül.
Azt a két filet meg törölheted szerintem de előtte azért mentsd elHope was the right choice, and it always will be.
-
Beowulf_78
addikt
válasz slett27 #12574 üzenetére
Te valami mást töltöttél le szvsz. vagy rosszul. Nálam is simán megy a pack.
warhead_texturesupdate.rar a fájlnév és ezen belül vannak a kicsomagolásra váró fájlok:
zzObjectsupdate.pak
zzTexturesupdate.pak
zzWarhead_Objectsupdate.pak
zzWarhead_Texturesupdate.pak[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #12621 üzenetére
én is kipróbáltam..1920x1200 4xAA...eredmény: no game..no FPS
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #12623 üzenetére
neem nekem játszhatatlan...nagyon lassan tölti be...ha kicsit lassabb a gép szerintem ki is vág desktopra.... én hanyagoltam..sokkal többet ér ez a natural mod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest