- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Aktív témák
-
Pazo
tag
szasztok, lenne egy újabb problémám, remélem erre válaszol valaki, nem úgy mint a múltkor
csak akkor tudok videót (avi, mpeg...) nézni , ha kiterjesztem az asztal beállításokat a második monitorra. ez szerintem azért nem jó, mert így két moncsit kell kezelni ami kissé zavaró. amikor az elsődleges monitor képét teszem ki tévére, akkor nem látszik a lejátszás alatt lévő film. éppen olyan, mint amikor screenshotot akarsz csinálni és a mediaplayer helyén egy nagy fekete folt jelenik meg. nem értem, hogy miért áll fenn a problem, mert a powerdvd-vel játszott dvd-t viszont azonnal mutatja. kodek-bajom lenne? nem hiszem, ez nem lehet az. vagy valamit be kéne állítani? valaki?
vagy mégis kodek? mert most tettem be a powerdvd-be egy avit, azt nem mutatja a tévén, aztán egy dvd-t, azt meg igen. milyen kodekcsomagot érdemes feltenni. én még a régen bevált ACE Mega CoDecS Pack-ot használom. mi most a friss? és jó!! ??
Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest