- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
válasz
Thunderzolee #10856 üzenetére
Hát elképzelhető, mert hely az van benne bőven, de a nálam lévő notiban a 2. linken lévő hűtő van...
-
tkesy
őstag
válasz
Thunderzolee #10852 üzenetére
Köszi a segítséget
A ventinél a takarítás meg az olajozás megvolt, de ennek ellenére traktorhangja van + remeg tőle a gép, ebből gondoltam, hogymár nem sokáig húzza...
-
tkesy
őstag
Van nálam egy Gateway M-6750-es laptop, és az volt a tulaj egyik kérdése, hogy lehet-e némileg fejleszteni. Jelenleg egy T5450-es proci van benne meg 2+1 GB DDR2 667-es ram.
Az én kérdésem ez lenne, hogyha szeretnék bele erősebb procit, (első körben vagy egy T7700-ra vagy egy T9550-re gondoltam) egyrészt mi az amit lekezel a lap, illetve kell-e rammot cserélni hozzá? (asszinkron üzemmódot mennyire tudja kezeleni az alaplap, mert ahogy néztem 4 GB DDR2-800 ram az 9-10k, és ram+cpu+hűtés csere költsége az már valószínűleg meghaladja a keretet)A másik kérdés a hűtéssel kapcsolatos, (a hűtőventilátor haldoklik), hogy az e-bay-en kívül van-e olyan oldal / áruház ahol érdemes utánanézni, mert ez a márka főként az Államokban van jelen.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP USB-C-dokkoló G5 (5TW10AA)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest