- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
sulaco79 #10272 üzenetére
Közben beolvastam oda is, de azt hiszem, hogy meg lett a probléma. Először megcseréltem a kábeleket a kártyán, amitől azt hittem, hogy jó lett, de később kiderült, hogy nem. A hiba forrása elég triviális. Eddig a laptop a gyári kartondobozán volt, úgymond asztalként szolgált. Ha a kartondobozon van, akkor nincs net, ha az ágyra van téve, vagy ölben van gépezve, akkor van net. Ez a hiba valóban így van, nem csak hazudok
Benyomok egy oldalt a kartondobozon és semmi. Amint megemelem 1cm-rel, már be is töltött
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy asszonynak a Lenovo G500-ba milyen wlan kártyát lehetne venni? Az a baj, hogy változó időszakba eldobja a netet. Van, hogy percenkét, de van, hogy bírja 10 percig. 3-4 különböző driverrel próbáltuk már, windows újratelepítések is voltak, de nem javult.
Angliában élek, így szinte minden darabot be tudok szerezni. Ha tudnátok segíteni, azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest