- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stars99
csendes tag
válasz
ricsi99 #15930 üzenetére
Szia Ricsi! Bocsi hogy csak most reagálok, de nem volt az elmúlt pár nap egyszerű...A lényeg, hogy ma kicseréltem a procit, a processzor tetejét tökéletesen takarja a gyári réz hűtő.Minden jó lett.A hőfokok is jónak tűnnek, alapjáraton 50 fok környékén van, de használat közben is kb.60-65 fok a hőmérséklet, 4k videónál felment 75 fokra ( de azt nem szoktam nézni csak tesztként csináltam) MX-4-el pasztáztam újra a procit..A laptop egyből elindult, viszont a windws10 a régi processzort írta ki az eszközkezelőben is, az aida felismerte az i7-3632QM-et , de az is fals adatokat írt. Majd fogtam és újratelepítettem a windowst és minden jó lett, minden értéket jól ír a windows és az aida is ( laikusként nem gondoltam, hogy egy processzor cserénél a windowst is újra kell telepíteni).A rendszer betöltése kb. 3 másodperccel gyorsabb lett és sok programnál pl. Google Earth jóval gyorsabban nagyít tölti be a gép az adatokat, de egy óriásméretű fénykép nagyításánál is jóval gyorsabb a gép.Letöltöttem egy exe fájlos biost a Sony honlapjáról, de nem mertem fríssíteni.8 GB ram van most bennet ( 2db 4GB-os) + egy 500-as SSD, szerinted ha a memóriát cserélné az ember 16GB-ra akkor gyorsulna e még a gép, vagy felesleges a csere?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged