Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Egy csodás problémába futottam:
Adott az adatlapomon levő konfig egy jogtiszta Win 10 Pro-val.Egy ideje érdekes várakozást produkál:
- új program megnyitására
- böngészőben új címek megnyitására
- A meglévő programok továbbra is mennek, új session nyitható belőlük (pl. Total commander viewer), de külső alkalmazás már nem megy (pl. Total Comamnder editor)
- egy idő után minden, amit addig kattintottam, hirtelen folytatja az életét, az ablakok/programok megnyílnak, a böngésző session-ök életre kelnek. Ez az idő több perc is volt már.Újabban viszont néha csont merevre fagy, az eseménynaplóban semmi bejegyzés crash-ről
Eddigi próbálkozások:
- Antivirus és egyéb progik kikapcsolgatásán már túl vagyok.
- újratelepítés megvolt
- rendszer SSD tesztnek kicserélve egy HDD-re
- Win saját boot-os memtesztje a legnyúzósabb beállításon 2 kört lefutottEgyre inkább alaplap és táp irányba gyanakszok, de tippem sincs, mivel lehetne normálisan kizárni/kitesztelni őket.
Ha van bármi tipp vagy tanács, azt előre is köszönöm!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
válasz Formaster #34170 üzenetére
Köszönöm!
Közben lett fejlemény is: Prime95-tel két óra ment hiba nélkül, 8 szálon.
Valamint végre dobott egy hibát is: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROREgyelőre a kábel megkapja a cserét, de ha nem nyert, akkor nincs más hátra, mint a deszka
Arról még nincs ötletem, honnan hajtok fel egy normális 1155-ös alaplapot!"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest