- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
A 2016-os Doom-ot még úgy-ahogy elfogadtam, de nem jön be egyáltalán a grafikája, a rajzfilmszerű karakterei. Az Eternal-ból meg ráadásul készítettek egy ugra-bugri aréna shootert. Ős Doom-osként nekem ez a szentségtörés. Ha utóbbit akarok játszani, előveszem a Quake 3-at….
-
heavygrip
senior tag
Kinek mi a játszhatóság. Valakinek nem áll kezére a dolog. Az biztos,hogy kipihenten, "átlagon felüli" reflexekkel kell neki vágni,mert enélkül gatya..
na meg töviről hegyére ismerni kell melyik gombra vannak téve a fegyverek/"segéd eszközök", ezek ésszerű változtatásával lehet aprítani. Szerintem a leg dinamikusabb és a leg zúzósabb FPS a világon.
Nagyon várom a folytatást. Vagyis az előzményt
#3 mg1992mg lesz benne dash, a trailerben Slayer az egyik szörnynek úgy ront neki pajzsal
-
tomiafoka
csendes tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Az egyik legjátszhatóbb játék az Eternal, amit valaha játszottam. Hogy lehet ekkora szentségtörést leírni
-
mg1992mg
őstag
Nagyon várom. Imádtam a 3. részen kívül eddig mindet, nekem az Eternal is egyre jobban tetszett, ahogy beletúrtam az órákat. Nem is bántam meg egy percig se, hogy ott csücsül a sisak a polcon.
A változtatásoknak örülök, és jól hangzanak, viszont annyira megszoktam a dasht az Eternalban, arról nyílván eddig nem esett szó, de talán lesz benne.
-
Neurotoxin
őstag
Várom, de remélem, hogy jobban játszhatóbb lesz, mint az Eternal....

-
Montanaxy
aktív tag
Csak jönne már ! Nekem eddig kimaradt az Eternal, szerintem megvárom már ezt, jobban is tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na meg töviről hegyére ismerni kell melyik gombra vannak téve a fegyverek/"segéd eszközök", ezek ésszerű változtatásával lehet aprítani.