- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- weiss: Pant* rant
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
Valahogy mikor megláttam ezt az sg-s felhasználónevet rögtön beugrott kiről van szó
Az lelkes próbálkozásai, hogy tiszta lappal legyen ismét király már már mesébe illő főleg mikor Sunnyt csíterezi. Miközben Viktorkát védi aki nyilvánvalóan sáros volt. Fel kellene már nőni pajtikám!
-
tutuhawer
őstag
kukáztam egy leselejtezett irodai számítógépet, nem fut sok játék, csak a EA sports Fifa World. Hasonlóan ingyenes, mint ez a fos, hasonlóan betonbiztos, mint ez a játék, képzelheted, mekkora élmény.
Pedig összeszedtem egy korrekt brazil csapatot, elég jól is megy a játék, de szét akad, szakad, laggol, kilép, pedig ha zsinórban tisztességesen játszunk, magasabb szorzóval számolja a játékpénzt. Kár, hogy állandóan kilép mindenkinek, a fórum meg egy fos, használni se tudom, olvasni se, hogy a többieknek mi a gond a játékkal. EA termék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Gitáros topic
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest