Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
Valahogy mikor megláttam ezt az sg-s felhasználónevet rögtön beugrott kiről van szó
Az lelkes próbálkozásai, hogy tiszta lappal legyen ismét király már már mesébe illő főleg mikor Sunnyt csíterezi. Miközben Viktorkát védi aki nyilvánvalóan sáros volt. Fel kellene már nőni pajtikám! -
tutuhawer
őstag
kukáztam egy leselejtezett irodai számítógépet, nem fut sok játék, csak a EA sports Fifa World. Hasonlóan ingyenes, mint ez a fos, hasonlóan betonbiztos, mint ez a játék, képzelheted, mekkora élmény.
Pedig összeszedtem egy korrekt brazil csapatot, elég jól is megy a játék, de szét akad, szakad, laggol, kilép, pedig ha zsinórban tisztességesen játszunk, magasabb szorzóval számolja a játékpénzt. Kár, hogy állandóan kilép mindenkinek, a fórum meg egy fos, használni se tudom, olvasni se, hogy a többieknek mi a gond a játékkal. EA termék.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Androidos fejegységek
- Rendszergazda topic
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az lelkes próbálkozásai, hogy tiszta lappal legyen ismét király már már mesébe illő főleg mikor Sunnyt csíterezi. Miközben Viktorkát védi aki nyilvánvalóan sáros volt. Fel kellene már nőni pajtikám!