Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
LOGOUT.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
Valahogy mikor megláttam ezt az sg-s felhasználónevet rögtön beugrott kiről van szó Az lelkes próbálkozásai, hogy tiszta lappal legyen ismét király már már mesébe illő főleg mikor Sunnyt csíterezi. Miközben Viktorkát védi aki nyilvánvalóan sáros volt. Fel kellene már nőni pajtikám!
[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
tutuhawer
őstag
kukáztam egy leselejtezett irodai számítógépet, nem fut sok játék, csak a EA sports Fifa World. Hasonlóan ingyenes, mint ez a fos, hasonlóan betonbiztos, mint ez a játék, képzelheted, mekkora élmény. Pedig összeszedtem egy korrekt brazil csapatot, elég jól is megy a játék, de szét akad, szakad, laggol, kilép, pedig ha zsinórban tisztességesen játszunk, magasabb szorzóval számolja a játékpénzt. Kár, hogy állandóan kilép mindenkinek, a fórum meg egy fos, használni se tudom, olvasni se, hogy a többieknek mi a gond a játékkal. EA termék.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest