- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer #1565 üzenetére
Elég kihívásnak már az, hogy ne én legyek az utolsó. Hál isten, kedvtelésből játszom két pc javítása között; jó újra végignyomni a régről jól ismert utcákat.
Akkor multizom jó sokat, aztán ha megunom, zúzok egy kis team escape-t.
Az ütközésekkel nincs gond; volt már annyi, hogy nagyjából tudom, mire figyeljek futam közben.
A csalókkal kezd valamit az EA? Mert történnek néha érdekes dolgok más autókkal...amin legutóbb nagyot néztem, hogy Team escape, négyen mentünk, és hárman! nem fértünk bele az egy perces célbaérési időbe, pedig ütközés nélkül, padlógázon végigtoltam /volna/ a pályát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EAFC 26
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest