Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
illyeskruse
csendes tag
Sziasztok!! Nekem is ilyen telefonom, van kb 1 hete.
Komolyabb bajom nincs vele, bár általában facebook, youtube , és netezésre használom.
Eddig egyszer kellet kivenni az aksiját, mert megbolondult. szinte minden nyitott egyszer,(mintha én kattintottam volna, és nem engedte bezárni. Volt valakinek hasonló ? már azon is gondolkodtam virus....Amúgy ilyen specifikáció mellet, nem csodálom vannak kisebb- nagyobb hibák,-nekem az aksi ha nem nyomkodom egész nap k 1 napot kibír, ha wifizek és nyomkodom akkor max 7-8 óra.
Nyilván nem egy egy Samsung galaxi s5 , de azért megteszi az ára meg meglepően jó. Bár a 4 giga tárhelyből csak keveset ismer fel (1.5 giga). Telefonálással nem volt gond , Hozzá tenném nekem eddig minden andoidos telomon halk volt a viber, de nagyon.(wifinél)
Gps nagyon gyorsan belőtt (ami ingyenes,net, sem kell) és el is vezetett szépen ahova menni akartam.
A készülék lehető leggyorsabb, eddig meg akasztani nem sikerült, ( majdnem minden ment egyszerre)bár az antutu tesztelést lassan csinálta meg. amin 13600 pontot ért. Gondolom a grafika húzza le kicsit, meg a 2ezres aksi.10-ből egy 7 est adnék neki.
Kruse
"Ami nem öl meg az nem elég büdös"
-
janos1988
addikt
válasz illyeskruse #303 üzenetére
"Eddig egyszer kellet kivenni az aksiját, mert megbolondult. szinte minden nyitott egyszer,(mintha én kattintottam volna, és nem engedte bezárni. Volt valakinek hasonló ? már azon is gondolkodtam virus...." - Nekem is volt már 2x is, újraindítás után megszűnt. És a kezdetek óta nekem sincs semmilyen problémám vele. Bár egy 2500-as akksi, egy kicsit jobb kamera meg az rds funckió az fm-be elférne még.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
illyeskruse
csendes tag
válasz janos1988 #304 üzenetére
Nekem ezt ma már 4 szer csinálja.! lehet valami app zavarja ? Vagy ez típus hiba, esetleg készülék hiba ? 4 szer restartoltam, de 10 perc használat után vissza jött. nyitja zárja a menüket(appokat) amikhez hozzá sem nyúlok, és meg nyit 10 evagyt majd meg áll, ha hozzá érek megint kezdi előröl. hmm érdekess....
hogy lehetne ki küszöbölni ?
-
janos1988
addikt
válasz illyeskruse #306 üzenetére
Passz, csak tippelek. Először vedd ki az akksit pár perce, addig tisztítsd meg a kijelzőt. Ha ezekután is ezt csinálja, akkor nem lehet hogy túl erősen lett nyomogatva vagy erős terhelésnek volt kitéve a kijelző amitől megőrült?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
illyeskruse
csendes tag
válasz janos1988 #307 üzenetére
Nem volt megütve, meg erősen nyomogatva sem. Meg akkor most sem lenne jó ugye. De egyszer csak fogja magát és megörül.. de most special jó. kíváncsi vagyok meddig. Még múlthéten a médiába vettem egyet, ami kiállított készülék volt. azt 20 perecel később vissza kellet vinni, mivel kijelző csikózódott be. vissza is adták a pénzt.
Valami app lesz szerintem.. csak nem tudom mi, ha más nincs letörlök mindent róla lehet garancia
[ Szerkesztve ]
-
Twist25
tag
válasz illyeskruse #308 üzenetére
[link]
Szerintem nem szoftver hiba, inkább az érintésérzékelő vezérlőjének a hibájának tűnik. -
K21_overlord
tag
Sziasztok!
Biztosan Én vagyok vak, de nem találok teszteket erről a készülékről. Tudnátok linkelni párat. (lehet angol is)
Hálás köszönet.A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
Joeker67
aktív tag
Üdv!
Kis segítséget kérnék: egy ismerősöm telefonjára kellene feltennem az eredeti romot, de sajos nincs mentése!
Megtenné valaki, hogy MTK Droid Tools-al készít egy mentés és felteszi valahová!
Előre is köszönjük a segítséget! -
Evelinda96
újonc
Sziasztok!
Nem rég váltottam Mizu m500-ra, és míg az előző telefonomon be tudtam állítani, hogy mennyi kezdőképernyőm legyen, illetve, hogy minden oldalon ugyanazt a képet lássam, addig itt zavar, hogy a kezdőképernyőn öt oldalam van, illetve, hogy nem tudok úgy háttérképet beállítani, hogy minden oldalon azt a képrészletet lássam. Ebbe tudnátok segíteni, hogy hol tudnám esetleg csökkenteni a kezdőképernyők számát, illetve egy képrészletet beállítani az összes háttérre? Nagyon szépen megköszönném a segítséget! -
Twist25
tag
válasz Evelinda96 #312 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert még nem jöttem rá
-
TimeaTimea
újonc
Sziasztok! Segítsetek, kérlek! Sajnos nem találtam kifejezetten NAVON D500-as fórumot, ezért írok ide, hátha... Kezdő d500-as használó vagyok, és bármennyire is próbáltam értelmezni a használati útmutatót, nem sikerült megfejtenem (pontosabban ilyen almenü-opciót nem találtam), hogyan lehet bekapcsolni a távolságmérő funkciót? (tehát:közel teszem a fülemhez -felveszi, lefordítom csörgés közben - lenémítja, lefordítom hívás közben - kihangosítja) Köszönöm előre is a segítséget!
-
Joeker67
aktív tag
válasz TimeaTimea #317 üzenetére
A közelségérzékelőt az Android beállítások/Megjelenítés/Alp_ps senzor calibration menüpontban tudod újra kalibrálni, ha nem jól működik.
-
Joeker67
aktív tag
válasz TimeaTimea #319 üzenetére
Majd este tudom megnézni, ha addig más nem segít, mert nekem nem Navon telefonom van, csak azt gondoltam ez az opció minden androidnál megegyezik!
Még az jutott eszembe, hogy az Android beállítások/A telefonról menüben a legutolsó sorra sokszor rányomva előjön a fejlesztői menü és lehet, hogy csak ezután lesz látható az a menüpont, amit előzőleg írtam!
[ Szerkesztve ]
-
Die HaPpY :)
tag
Sziasztok!
Egy gyors segítségre lenne szükségem: meg tudja nekem mondani/mérni valaki, hogy fizikailag mik a méretei az M500 akkujának? Pót akksit keresek hozzá és nem tudom mivel kompatibilis. Van egy sejtésem, hogy az Atab5 -el egyezik meg.
Valaki tud nekem méreteket írni?Köszönöm!
Üdv.
...::: CS 1.6 o=(===> The One And Only! //ZTE Blade-Galaxy S2-Lumia 925-Lumia 640-rengeteg egyéb droid- Apple Iphone 6S Plus- Apple Iphone 8 Plus- Apple Iphone 12 Pro
-
Twist25
tag
válasz Die HaPpY :) #322 üzenetére
Barkácsmegoldások helyett:
[link] -
zizike22
tag
Sziasztok lenne egy kis problemam a mizu 500 assal az lenne hogy nem reg kaptam vissza szervizbol es a szoftver is meg let csinalva ujbol es ugye irta hogy vannak uj frissitesek ugya le is toltom minden ok ujra indul a teli es el is keszdi hogy a frissites es aztan failt ir miert van ez ja es a leg elso android van rajta ahol meg kek a sav szoval valaki ha tud meg oldas kerem jelezzen fontis lenne koszonom
-
Joeker67
aktív tag
válasz TimeaTimea #319 üzenetére
Valóban nincs a telefonon ez a menüpont és a fejlesztői menü sem jön elő.
Bár az is lehet, hogy a fejlesztői menüpont előcsalogatásához root kell! -
zizike22
tag
Valaki fontos lenne
-
zizike22
tag
sziasztok a mizu teloó szeretném frisiteni és le is tölti a frissitést de ez irja ki amikor el kezdi kis idő után Kérlek segitsetek most érkezet vissza a szervizből négy hét után
-
zizike22
tag
és mit tegyek???
-
Töhi
csendes tag
Toknak ajánlom a S5 tokját (kis barkáccsal elmegy).
Valaki segítsen, hogy mi lehet a gond, ugyanis beszélgetés közben gyakran berecseg (mintha begerjedne), utána elnémul minden. Ki-bekapcsolás után helyre jön. Akinek van tapasztalat, ötlete, kérem jelezze, hogy mi lehet a gond, hogyan lehet megoldani!
Köszi!
-
nagyúr
válasz zizike22 #331 üzenetére
Hát bizony, amit én tennék az az, hogy lementeném a rendszert.
Flashtool-lal, vagy pedig MTKDroidTools-zal (root jog elérése esetén).
Ezek után készítenék egy CWM-met (Clockwork-mod recovery), majd onnan is egy mentést csinálnék.
Na ezek után már bátran mernék próbálkozni frissítéssel.A frissítő fájlba is belenéznék, hogy mit és hogyan frissít.
Természetesen jelen helyzetben azt a gyári recovery-t nézném meg, ami a telefonodon van.
Ennék kicsit egyszerűbb ellenőrzés az lehet, ha a /system/build.prop fájlt ellenőrzöd, hiszen maga a frissítés azt mondja, hogy ott hajt végre ellenőrzést, és nem találja a megfelelő "fingerprint"-et:
"ro.buil.fingerprint" sort kellene megkeresni a már említett build.prop-ban, és ha nem egyezik a belinkelt képeden lévő leírással (alps/signal189...."), akkor az a gond.Hogy mit tegyél ilyenkor:
Mivel szervizből jött vissza, ezért a szervizzel vedd fel a kapcsolatot, hogy "hátezmiez, a gyári frissítés miért hasal el, holott tőlük jött vissza..."B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
SANKADI
aktív tag
Én ma rendeltem kettő darabot a gyerekeknek (SPEED SHOP-tól). Hétfőn hozzák, remélem sikerül hibátlan darabokat kifogni. Biztosan lesznek kérdéseim.
-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
tuzesjoco
csendes tag
válasz Evelinda96 #312 üzenetére
Használj erre a célra launcher programot. Én a Nova launchert használom. Azzal a képernyőn rengeteg mindent átállíthatsz. pl elhelyezhető ikonok számát, asztalok számát stb.
-
zizike22
tag
hát köszönöm és mit gondolsz ?mit csináljak avval a filevel vagy irjam át vagy mégis kicsit részletesebben kérlek
-
zizike22
tag
sziasztok mostmár ezt irja ki ha frisiteni szeretném ez mit jelent?
-
Athalay88
újonc
Üdv.
Navon m500-as készüléken nem tudom életre bírni az mms szolgáltatás. Szolgáltatói oldalról minden beállítás rendben van, a készüléken is.
Nem tudom, hogy tapasztal-e más is hasonló problémát a készülékével? Feltéve ha a készülékkel van a probléma. A segítséget előre is köszönöm.
-
nagyúr
válasz zizike22 #343 üzenetére
Ez úgy néz ki, hogy a telefonon olyan verzió van, amiről nem tud frissíteni, mert a jelenlegi rendszer alapján nem megy a frissítés.
(Az ellenőrzőösszeg a jelenlegi rendszerfájlnál nem az, amit a frissítés vár, ezért hibát jelez)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
TiTaNi
újonc
válasz Athalay88 #344 üzenetére
Látom az MMS-sel sokaknak van problémája. Nekem épp az ellenkező a problémám.
Ha 1 sms-nél hosszabb szöveget írok, nem több sms-ként küldi el mint a régi telefonom, hanem mms-sé alakítja, aztán csak az 1 sms hosszúságnak megfelelő szöveget jeleníti meg a küldött félnek. Ez valami beállítási gond lehet?A másik dolog, hogy tényleg elég gagyi a gps benne. Rendszeresen 10-15km-rel odébb, a szomszéd települések valamelyikére helyez. Ha sokszor egymásután frissítgetem, akkor előbb-utóbb jó városba tesz, de ez elég zavaró tud lenni ^^'
-
Kartomas
csendes tag
Sziasztok a 11ėves fiamnak kėszülök telefont vásárolni többek között a navont is néztem. Neki főleg játékra zenehalgatásra YouTube ra és netezésre kéne a kérdésem az lenne hogy ezekre megfelelő e a készülék valamint hogy sd re engedi a telepítést (nem ugy mint az lg) mert ugye a belső 4gb véges
[ Szerkesztve ]
-
edem96
senior tag
válasz Kartomas #347 üzenetére
Helló!
Ezekre a célokra teljesen megfelel ez a telefon, én Walking Dead-ezek és NFSMW-zek rajta.... Ezek a játékok hibátlanul mennek rajta. SD-re enged telepíteni, sőt a beállításokon belül lehet olyat is találni hogy mi legyen az alapértelmezett memória.
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
trebronX
újonc
Sziasztok!
Navon Mizu D500 telefonom van. Sajnos nem találtam ilyen fórumot, ezért ide írok a problémámmal. Szeretném a telefont rootolni, de sehogy sem sikerül. Már több programot is próbáltam, de egyikkel sem ment a dolog. Tudna valaki nekem ebben segíteni?
Odáig eljutottam, hogy a telefonba tett SD kártyát is felismeri, így tudok NortonCommander-ből is másolni rá, de pl.: Kingo ROOT nem ismeri fel a telefont (Disconect). Windows 7-et használok (32/64 bit)! -
hector91
újonc
Sziasztok! M500-as telefonom van nekem is. Néhány hónapja már nem olvastam ezt fórumot, de látom másoknál is vannak hibák. Februári telefonom, Euronicsban vettem. Kb. 2 hónapja volt a hangszórójával gond, néhány napig tartott, aztán az akksija merült le teljesen pár óra alatt, plusz még a kijelzővel is volt valami...magától írt, megnyitott mindent. Aztán jött rá egy frissítés és egészen a mai napig nem volt vele gond. Ma reggel megint előjött a hangszóró probléma. Jövő héten megy szervizbe... Vagy valakinek valami ötlete, szerviz tapasztalata? Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest