Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
válasz illyeskruse #303 üzenetére
"Eddig egyszer kellet kivenni az aksiját, mert megbolondult. szinte minden nyitott egyszer,(mintha én kattintottam volna, és nem engedte bezárni. Volt valakinek hasonló ? már azon is gondolkodtam virus...." - Nekem is volt már 2x is, újraindítás után megszűnt. És a kezdetek óta nekem sincs semmilyen problémám vele. Bár egy 2500-as akksi, egy kicsit jobb kamera meg az rds funckió az fm-be elférne még.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
válasz illyeskruse #306 üzenetére
Passz, csak tippelek. Először vedd ki az akksit pár perce, addig tisztítsd meg a kijelzőt. Ha ezekután is ezt csinálja, akkor nem lehet hogy túl erősen lett nyomogatva vagy erős terhelésnek volt kitéve a kijelző amitől megőrült?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Twist25
tag
válasz illyeskruse #308 üzenetére
[link]
Szerintem nem szoftver hiba, inkább az érintésérzékelő vezérlőjének a hibájának tűnik. -
edem96
senior tag
válasz illyeskruse #428 üzenetére
Nekem is ugyan ez a jelenség..... Én ilyenkor rebootolok egyet és utána jó.
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
Elmeboy
csendes tag
válasz illyeskruse #432 üzenetére
388-as, saját hozzászólásom!
Bolond is lennék, ha nem lennék bolond..
-
Prime110
aktív tag
válasz illyeskruse #428 üzenetére
Ez gond, mondjuk (lekopogom) nálam nem fordul elő, bár a V14 jottányit sem tesz hozzá a rendszerhez, lehet csak nyelvi fájlok lettek vele finomítva, mert a telefon működését semmilyen módon nem érinti a frissítés. Így szerintem aki nem akar bazírozni Jó tanács:, az ne erőltesse a V14-et, a V11 bőven stabil és jó rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs