Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kwi
csendes tag
Hát, szokj hozzá, hogy ez már csak ilyen lesz és örülj, hogy eddig is jó volt. Annó nekem is ilyen problémáim voltak, mint neked. Hitegettek hónapokon keresztül, hogy megcsinálják de természetesen semmi nem történt (egy kiszálláson kívül, ami aznapra! megoldotta a problémát). Mióta másik szolgáltatóm van, azóta azért néha-néha visszajárok olvasni ezt a fórumot, de látom, hogy sajnos nem nagyon van változás. Kitartás!
Csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyien mondják vissza az előfizetésüket a hűség lejárta után. -
-
Laczik
tag
Mit egy ''régi'' (2éves) Narás annyit mondhatok nem az eszközöken van a baj, hiszen azokat nem cserélgetik minden kimaradás után, csak éppen vagy tulterhelt volt vagy nem volt aki figyeljen ,tesztelték a rendszert, etc.
Ha viszont megy akkor tényleg megy.
Bár ehhez nem értek, nem is tudom mivel dolgoznak a naránál.
Csak a 2 év tapasztalatait összegyűjtő találgatás.
Részemről téma lezárva, hiszen egy kivülálló sohasem fogja megtudni mitől volt üzemzavar, valójában milyen hatékonyságú a rendszer.
Egy kis gonoszkodás, nem gonoszságból:
mostmár értem az agyas hasonlatot, de azt nem hogy kapcsolódik a témához
[Szerkesztve] -
Laczik
tag
Tv esetében egyszerűen szemcsés a kép.
Az agynak ehhez semmiköze sincs, hiszen csak feldolgozza azt az információtt amit kap a szemen, idegeken keresztül.
Szemcsés képből nemtudja előállitani az eredeti képet.
Viszont az igaz hogy nem mindig a szolgáltatónál van a baj, bár eddig még nem volt másra példa ezen a kategórián belül.
Legalábbis nálam -
Laczik
tag
A TV-knél azért sokkal jobban bezavar egy szél ,egy kis elmozdulás.Legalábbis itt szemmelátható a változás.
Meg jóval több az eszköz ami ezt a frekvenciát használja.
Viszont Kisvárdán, de még talán Nyir1házán is kevés a Wifi, Wlan lefedettség és az eszköz ami ezt a sávot használná ==> kevesebb a zaj.
De ez alapján mit lehetne mondani Európa és az USA nagyvárosairól???
Ahol rengeteg szolgáltató,cég épitett ki ilyen hálózatot.
Ezekszerint ott annyi lenne a háttérzaj,zavaró tényező(magas vasbeton lakótelepek, acélszerkezetű irodaházak), hogy csak a a sebbesség elenyésző részét tudná hozni.
Akkor már az elején megbukott volna ez a technológia.
Hiszen a kezdeteknél ezt nem kisvárosokra tervezték, tudták milyen tényezőkkel kell szembenézni ennek a technológiának.
És biztos hogy okos emberek tervezték meg anno, akik sok dolgot vettek figyelembe.
Szóval továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ha a szokásosnál nagyobb a sebességcsökkenés,instabilabb,etc akkor az nem a zaj,időjárás műve.
Ugy gondolom ez mind Kisvárdára, mind a környékbeli falukra mind Nyiregyházára is igaz. -
Laczik
tag
Nem szólok semmit ha pl Bpről van szó, hiszen ott tényleg sok lehet a zavaró tényező.(Rengeteg hotspot)
De én Kisvárdán élek, sőt kb 50 méterre az adótoronytól.
Ebben az esetben sztem eléggé egyértelmű a helyzet...
Egyébként biztos sok zavaró tényező van, de ez mind belevan kalkulálva a rendszerbe, ezért kell erősebb sugárzást kibocsájtó antenna is, hogy leküzdje ezeket.
Tv, rádió egyéb jelekhez ,antennákhoz hasonlitani teljesen felesleges, más frekvenciatartományba esnek, más technológia, etc.
1-2kmes sugárba a Nara eszközeivel simán elkéne mennie
A mikró hasonlat viszont teljesen megállja a helyét.
Bluetooth:régebbi, lassabb szabvány. -
Laczik
tag
Akkor tényleg gyorsak voltak.
A kimaradozást nem lehet rákenni a wlanra, időjárásra ,stb .Régebben ezt már megbeszéltük (rossz időbe jó net,jó időbe rossz net...).Már elég kiforrott technológia ez.
Sztem valami a központba lehetett.
Nálam per pillanat tökéletes a net.
Úgy tűnik javul a szolgáltatás minősége
Erre a kimaradásra nem is szólok semmit, néha belefér. -
Laczik
tag
Áhhh, nem teljesen van ez igy sztem.
Pl: tegnap este 22:00tól reggel 10ig nálam is volt kimaradás.Azt nem tom hogy folyamatos volt-e vagy csak pont sikerült megtalálni azt az időt hogy nem megy.
De lényeg ami lényeg magától javult meg, úgy hogy nem csináltam vele semmit (vagyis csináltam csak az nem segitett aztán hagytam az egészet, hogy majd magától megjavul és igazam is lett).
Régebben volt ilyen többször, de akkor is ue játszódott le: helyreállt magától.
Én akkor szoktam hivni őket ha már hosszabb ideje nem megy
Szerk: ja igen: általában ülök a gép előtt és várom a csodát
Te hogy állsz a bekötéssel?
[Szerkesztve] -
blogos
tag
Szerintem műholdas tv-zéshez kell neki.
Amugy milyen árban mozognak ezek a nagyobb antennák?
kgbrg: menj be egy digi-s vagy upc-s üzletbe és kérdezz rá, valszeg fog lenni antenna náluk, mert általában a műholdas cuccok értékesítése mellett szoktak belevágni az előfizetések értékesítésébe
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Robot fűnyírók
- Politika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- sziku69: Szólánc.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest