Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Landsmann #127997 üzenetére
Nagyon sok ilyen van, hogy papír nélkül megy a biznisz. Régen is így ment és ez ma sem csökkent, sajnos. Ez a jelen szituációban nagyon kellemetlen, mivel nagy értékű bizniszről van szó. Azt meg ne várja el kötelezően senki sem, hogy ha az 1.tulaj nem adott szabályos adás-vételi papírt, akkor 2.tulaj vállaljon át minden felelősséget. Én tenném jelen helyzetben, ha tetszik,ha nem. Ha az 1.tulaj nem adta át jogilag a dolgokat, akkor közösen a 2. és 3.tulaj jelentse fel az 1.őt csalás miatt, ez mindenképpen megállja a helyét, főleg ha a számla is megvan, de imei alapján a rendőrségnek végzéssel kiadja a szolgáltató, a vásárló tulaj adatait. Aztán kérdés, hogy mi lesz belőle, mert ha az 1.tulaj fizetésképtelen, akkor nagyon nagy bukó a 3.tulajnak
Lekopogom, vettem én is párszor papír nélkül telefont, de eddig mindig szerencsém volt. 1szer adtam el úgy telefont, hogy az új tulaj tudta, hogy van még rajta részlet, de bevállta, kifizette a kért árat, én meg abból kifizettem a maradék részleteket és küldtem neki róla a számlát. Jó, ez én vagyok, meg lehet van más hasonló is, akikből valóban kevés van.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest