Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Szia!
Paletta L 200-as díjcsomagban vagyok. A benne foglalt 500 Mb-ot bővítettem egyszer Go! Net XL-re, majd vissza a Palettában foglalt 500 Mb-ra és ekkor jelentkezett a probléma, onnantól már nem láttam az adategyenlegem a Telekom alkalmazáson belül. Felhívtam a 1435-öt, de nem tudtak megoldást a problémámra. :-(
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
veterán
-
dptrsk
Topikgazda
Érdekes amit írsz, mert 2 hónapja egy ismerősömnek maradt kb 300forintja Fun ATK-n(nem tölti fel pluszban soha, mert nem használja el a havidíjat sem) mondtam neki vegyen egy lottót belőle és a rendszer simán engedte a vásárlást(nem KAP pontok terhére). A számlát nem láttam, de gondolom, hogy FUNnál lottóval sem lehet átlépni a keretet.
-
MaxxDamage
félisten
Ez a Call Center nagyon jó !
Beszéltem a kollégával és hála isten én a 80 001 – 130 000 Ft közti kategóriába tartozom, így a legnagyobb biztim havi díja 2.090 HUF ami mér belefér (szerintem így korrekt) és nem kell vigyáznom rá annyira mint a szemem világára... és csak 14.000 HUF (Extra Plusz csomag) az önrész befizetése kár esetén, és elv. cserélik is a telefont egy vadi újra... a gyári garinak meg sok értelme kb. nincs is, mert csak gyári híba esetén érvényesíthető (meg gyári szoftverhiba esetén pl.) és ezzel kifújt a lehetőségek tárháza.. tehát érdemes az a bizt. megkötése !L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Teko001
őstag
A szövegértelmezéssel nincs gond, azon az oldalon teljesen egyértelmű. Én arra az oldalra gondolok, ahonnan oda lehet navigálni.
"Ha a cserélendő készüléket már nem forgalmazzuk, akkor más típusú készülékre cseréljük a károsodott készülék aktuális akciós bruttó kiskereskedelmi árának2 maximum 110%-ig terjedő értékben."
"2) A készülékek akciós kiskereskedelmi árai az aktuális akciós kiskereskedelmi árlistában találhatók."Mivel felette a díjszámítást is az aktuális árlista alapján számítják, és ezen az oldalon sehol nincs megemlítve (vagy legalábbis én nem találtam), hogy a legutolsó árlista alapján számolnák, így az lenne a logikus, hogy a vásárláskori értéket nézik. Valamint ez alapján a mondat alapján ha már nem forgalmazzák a készüléket, akkor nyilvánvalóan nincs is benne az épp aktuális árlistában, amiből megint arra lehet következtetni szerintem, hogy az az ár számít, ami alapján az összeget fizeti az illető. Viszont érdekes kérdés, ha a biztosításnál a legutolsót nézik, és mondjuk közben csökken abban a listában az értéke, akkor az előfizetési díj is vele csökken? Gondolom nem...
Ha már az árlistáról van szó: Ezek az árlisták jól sejtem, hogy nem találhatók meg archiválva a honlapon (szintén nem találtam)?
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Még egy gyors kérdés, érvényes még ez a megállapításod az SMS Plusz kedvezmény számlázásával kapcsolatban?
"Ha jövő hónapra nem kéred, akkor még ebben a hónapban mond le a Kapcsolat SMS kedvezményt. A számlázás szempontjából már az is elég, ha egy éjfélen át aktív, akkor már az adott hónapra élni és számlázódni fog a teljes kedvezmény."
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
No problem.
Viszont a My T-n próbálkozva a bekapcsolással, ezt dobja:
"Hiba
A szolgáltatás a megadott ügyfél számára nem elérhető."Majd ezt követően el is tűnt az Üzenetküldés kedvezmények közül.
Ki- és belépés megvolt, arany kiemeltségi szint My T szerint is megvan.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
Nem. Talán valami My T bug lehet...
Szerk.:
Eredetileg nem volt aktív, neten én nyomtam rá a Megrendelem gombra. Mondjuk azóta sem látszik. Kíváncsi leszek a holnapi lemondásra.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Jelszóval nincs semmi probléma, de itt ahogy most elnéztem azzal van a gond, hogy Mobil területén még az Arany szint sincs meg (mivel most lettem újra ott előfizető) és az Otthoni meg Mobil előfizu összelett regisztrálva... (idő mire eléri az Arany és Platina szintet, hiába van összeregelve a 2 a Telekomba
itt látható:
KAP része a dolognak (kártyám már rég van)
Otthoni előfizuk (nemrég frissítve , megújítva az előfizu)
Magyarul mennyit kell várnom mire itt is arany vagy platina szintet elérem ?
/most lottóztam telefonról és majd számlázzák azt a +250 HUF -os költséget, nem is gond... legalább nem kell futkoznom a lottózóba vagy Postára, hogy feladjam a szelvényt.../L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
Jól kivan ez találva
L
-
M.A.Z.
aktív tag
Az helyzet, hogy szeretném a nevemről más nevére íratni az előfizetésemet és a szerződésben az a kitétel szerepel, hogy a készülék részletfizetési időszakának végéig nem lehetséges ez a művelet (részletfizetéses készülékváltással lett meghosszabbítva bő egy éve az előfizetés). Kérdésem az lenne, hogy ha befizetem a maradék részleteket egy összegben, akkor lehetséges-e az átírás, vagy a naptár szerinti törlesztési idő vége a meghatározó.
-
veterán
-
Samus
addikt
Az életben nem volt még 4G/LTE képes telefonom, errefelé még ilyen lefedettség sincs. A legerősebb lefedettség felénk a 14 megás HSDPA+. Mégis tapasztalom az említett hibát.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
kisninja
őstag
Lehet tudsz válaszolni lehet nem
T mob tervezi az edge hálózatot átkapcsolni 3g re ? Tolna megye Alsónána... Csak edge van sajnos Telenornak van 3g je. Jó lenne valami mert egyre jobban van kedvem átmenni a konkurenciához.
Illetve észrevettem utóbbi időben Tolna megyében egyre több helyen nincs térerő.. régebben volt most már nincs Szekszárd - Bonyhád, Szekszárd Siófok fele.
Munkámból fakadóan sokat járom az országot és alig van 3g lefedettség edge meg lassú.
Az meg érdekes hogy megyeszékhelyen (Szekszárd) nincs 4g erre Tolnán (Szeki mellet régen falu most már város) meg kiépítették eléggé bosszantó.powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
-
Dave1984
őstag
Elég szomorú ha a Telekom nem növeli tovább 3G lefedettséget! Tolna megyében rengeteg faluban még mindig csak GPRS van,még Vodanak 3g je van mindenhol! Magyarán még ha akarnék se tudnék atmenni a T-hez mert pont ahol legjobban kell a mobilnet ott nincs!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Mercutio_
félisten
Kérdés :Jelenleg Mozaik XS csomagom van, husegido Rég lejárt, arany kártyám van (1999 kapcsolat pont) 500-1000 Ft között beszélek havonta, inkább netezek, érdemes - e, és ha igen milyen csomagra váltani? (és az elofizubol lehet - e alkudni mint upc-nél )
Továbbá ingyen (esetleg 10k alatt) van-e valami mobil Arénán jól eladható készülék? (előfizura vállalthusegido nnem gond, a csomagra nem szeretnék, ki tudja mikor szűnik meg a céges mobil)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Az én szemszögemből mind1 hogy közvetlen a spotify-nak fizetek, vagy a t-nek. Max bukom a +500MB-ot, de így is van 1GB-om 1 hónapra, ami tuti elég lesz. Most a fordulónap elött 7-12 nappal szokott elfogyni az 500MB deezerrel, és általános netezéssel.
+ a 3GB-os XL csomag (2290.-) sem olyan vészes, ha a Telenor +2GB-jához mérem (2990.-)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
[P]laci
senior tag
köszönöm szépen a választ!
És mi a helyzet azzal, hogy átrakták automatikusan egy 2790 forintos csomagba és azt írták, ha nem tetszik neki, akkor változtathat? átléphet 2790 Ft alatti csomagba? hisz 1790 volt az eredeti havidíja.
másik: a hűségidővel ilyenkor mi történik? mert augusztusban lett volna 1 éves a Like 50-ben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest