Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nike_
addikt
válasz Inv1sus #4401 üzenetére
PSP Slim & Lite-ból is van 1xxx, 2xxx, 3xxx széria? Meg mindegyiknél így van? Azt hittem az egyik széria az 1000-1004; a másik 2000-2004; a 3. a 3000-3004.
De úgy látom, tévedtem.
Ja, és a sima "Slim" is Slim & Lite, vagy van külön ilyen Slim is?
Bocs, hogy untatlak a kérdéseimmel.
-
asadasad22
őstag
3 db PSP széria van: PSP-1000, PSP-2000, PSP-3000. az utolsó számjegy csak a régiók szerinti változatokat jelöli. a PSP-1000 volt anno A PSP, manapság fat-nek, phat-nek, "Fat & Heavy"-nek szokták nem hivatalosan becézni, mindez a 2000-es széria "Slim & Lite" elnevezéséből jött, amit szintén szoktak slim-ként is emlegetni. a 3000-es széria beceneve tudtommal Brite, ami a kijelzőjére utal.
-
nike_
addikt
válasz asadasad22 #4403 üzenetére
Most már mindent értek. Akkor 2000-eset keresek, lehetőleg régebbi kiadásút.
Köszönöm szépen.
-
Dashes
őstag
Sony PSP Slim & Lite eladó link. (sajnos amíg nincs hozzászólás nem tudom belinkelni a képeket( túl hosszú lenne a hirdetés szöveget))
-
Mazsika
őstag
na tessék itt van aki akart venni törhetőt most itt a nagyszerü ajánlat! ;)
Dáccsika
-
Inv1sus
addikt
Úgy látom, hogy az összes slim karikája szétkarcolódik, mint a fene.
Én nem akarok használtat venni. Szal volt anno ps1-em és tudom, hogy eléggé meg tudja viselni a gombokat, ha használjuk, akár helyesen akár nem...*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
MaTTeS
senior tag
válasz Inv1sus #4415 üzenetére
még milyen jó, hogy én megvettem rá az iShieldet . Mongyuk 1.5órát szarakodtam mire felraktam, mongyuk még sose láttam ilyet, hogy kell felpakolni így nem tul jól sikerült, de már kijavitottam a kisebb hibákat és jó lett . Adnak az (1000-2000-res szériához is passzoló szürke karikára való izét meg a 3000-reshez igy, sőt 2db képernyővédőt is kapsz (nekem nem akar lejönni pedig zsebbe rakom csomószor) 3500Ft-ér megérte és védi az egész készüléket a karcoktól és a portól
-
Mazsika
őstag
nekem van egy homemade tokom még az asztalra se teszem le csak a tokra!egy pici karc van csak a karikán! hál'istennek!
[ Szerkesztve ]
Dáccsika
-
nike_
addikt
Nem éri meg a többletpénzt a PSP 3000? Láttam valami képen, ott sokkal jobb volt a kijelzője.
A KonzolVilágon néztem amúgy, a PSP 2000 fekete 39.900 Ft + 4.900 Ft a 4GB-os Pro Duo. Ez így kijönne 45-ből, ami nekem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Ha downgradelhető lenne a psp 3000, tuti azt vennék.
Amúgy még azé harcolok ezzel a psp vásárlással, mert bár megvan rá a zsém, a családom kicsit nehéz helyzetben van anyagilag (decemberben meg januárban mindig) és ezé nem akarom a pénzmagot egyelőre elszórni, hátha szükség lesz rá. Ezt azé mondtam el, hogy tudjátok, miért vagyok idegesítő ezzel a folytonos "psp-t akarok venni, de mégse vettem még meg" szituval.*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
nike_
addikt
válasz Inv1sus #4421 üzenetére
Én is PSP-t akarok venni, de mégse vettem meg. Nekem majd a névnapom lesz február elején, és némi pénzmag reményében várom. Utána pedig irány a boltok, vagy irány a webshop
Vagy még azon gondolkodom, hogy lehet, hogy elég a 2GB mem. kártya, és úgy pedig van egybe egy ilyen "2GB Pack" nevű cucc, 43.500 Ft...
[ Szerkesztve ]
-
mobbo
senior tag
hi
kb. 2es vege 3as eleje firmware idejen (tobb mint 1 eve) kapcsoltam be utoljara a psp-m
hol tartunk most? illetve van valami uber jatek ami miatt erdemes foglalkoznom vele?
ha nincs eladom inkabb
thx a valaszt[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Ugye a garanciát mindenhol a Sony adja a PSP-kre?
Mennyi az "alap" gyári garancia? 1 év?
-
-
mad1
veterán
1ev.
Mazsika:Ha meglatnad az enyemet kiszaladnal a vilagbol.
A hatuljan,az umd ajtaja mar annyira karcos,hogy szinte nem veszed ki belolle mi volt rairva.
Legelso serias psp ha kijelzovedo nem lett volna rajta eddig,tuti kaszni csere lett volna.
A tied szep.Meg kell hagyni...Ne szemetelj ! = Steam
-
mobbo
senior tag
koszi
akkor korulnezek firmware ugyben
-
Mazsika
őstag
válasz Inv1sus #4435 üzenetére
dede 5.00-ás de itt nem a fw-n van a lényeg! ez a két "exploit" (hátsó ajtó) lehet a kulcs a psp töréséhez mint régen volt a 2.71-esen ami lehetővé tette a homebrew és downgrader futtatását a másik kiskapu pedig olyan mint mikor a GTA: Liberty City Stories vagy a Lumines lehetővé tette anno a 3.03-as és 3.50-es FW-k downgrade-elését. persze ez nem 100%, de lehet hogy tudnak csinálni egy homebrew enabler-t amivel már lehetséges a 3000-ekre a downgrader telepítése!
Dáccsika
-
nike_
addikt
A PSP 3000-nek tényleg eléggé csíkozódik a kijelzője?
-
spacer
aktív tag
Nehéz szülés az biztos! Az 1000-es ugye nem kapható már újonnan, 2000-es-ből lehet, hogy kapsz még törhető változatot, de valszeg ott is belefutsz már az átkos V3-as alaplapba, ami egyelőre nem törhető, sőt a kijelzőn saját magadban gyönyörködhetsz. Aztán ugye itt a 3000-es ami csíkozódik, és nem is törhető... Hihetetlen, hogy háromból egyet se sikerült a Sonynak tökéletesre fejlesztenie...
>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
Mazsika
őstag
én ha vennék akkor én is nagy bajba lennék! de olyat vennék sz.tem mint ami most van! 2000-es törhetőt...! de ha nem adnék a törésre vagy addig ellenék umdkkel is akkor simán a 3000!!!
Dáccsika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest