Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szonti #30841 üzenetére
Nem. Más a lábkiosztás. Nem megy bele a ddr1-be csak a ddr1-es, ddr2-be csak a ddr2-es stb.
Bunken:
Azért, mert alapból max 1333MHz-es ramot keezl a géped. Ha tuningolsz akkor megy csak 1600-on. Az időzítést meg azért lazítja le CL11-re mert auto-n van az időzítés a bios-ban. Állítsd kézzel a gyártó által megadott CL9-re.
Nem, ott összefoglalva írja több féle modulról van szó. 1600-as ramként vetted akkor nem megy 2000-et.
#nincsbennetarcsi
-
vittuka
aktív tag
válasz szonti #31106 üzenetére
Nehéz elhasználni a ramokat, nekem van edo ramom itthon ami a mai napig hibátlan, igaz nem voltak agyonhajtva és használva sincsenek egy ideje. Egy standard idôzítésü 400-as ram (3-3-3-8), alapfeszültségen nagyon sokáig elmegy. Nem kell félni a használt ramoktól, viszont ezt a kingston meg kingmax dolgot a mai napig nem értem teljesen. Az, hogy vannak sorozataik amik válogatottak és erôsek az rendben van, de egy átlagos ram szerintem semmiben nem különbözik a többi gyártóétól. A kingston összevissza rendelgette a memóriachipeket ahol éppen olcsó volt, saját kingston feliratú chipeket a ramok kis százalékánál használt, ezeken láttam a legtöbb fajta gyártó memóriachipjét.. A kingmax sem emelkedett ki a tömegbôl, ráadásul a ddr2 ramok árának lehúzásánál döntô szerepe volt. Az, hogy piros nyákot használt még nem tette különlegessé, most meg keresi ezeket mindenki. Na mind1, csak egy észrevétel volt.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mazda topik
- Xbox Series X|S
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- DDR3 - EDO RAMok - Retro - 4 GB - 512 KB - Corsair, Samsung, stb. - nagy mennyiség - több márka
- Eladó új bontatlan 16GB-s Kingmax ramok
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest