- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
tookie #18880 üzenetére
2x512mb dualban jobb teljesítményt nyújt mint 1gb single-ben..azaz ha a lapod támogatja a dualt akkor én a 2x512-t venném.
400mhz-re passzolok ilyen tapasztalatom nincs, én azt szoktam venni amit a lap támogat. ha olcsón jutsz hozzá ki lehet próbálni..BioNiCMaN: én besztbáj-t vennék..ami a geil mostanában..van rajta hűtő..jó teszteket olvastam még a value-ról is..a dragon az inkább moddolóknak van mert szépen világít..
plexis házba én azt venném..
nagy különbségeket egyik teszt sem bír kimutatni úgyhogy egyéni ízlés kérdése..de ha az ár mindegy vedd a legdrágábbat..
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
tookie #18880 üzenetére
Ha veszel egy 1GB-os 400Mhz-est, akkor az 333Mhz-en fog ketyegni, de jobb késleltetéssel (CL3 CL2,5). Szóval menni fog.
Ha támogatja az alaplap (a könyvében benne van), akkor vehetsz 1db 1GB-os modult.
Ha nem, akkor marad a 2x512mb-s KIT.
És mind1 melyik foglalatba teszed, csak ha a 128mb-s helyett, akkor azt ki kell venni. Ha 2x512mb-st veszel, és csak 2 foglalat van az alaplapon, akkor értelemszerűen mindkét régi modult ki kell venned.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bestbuy játékok
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest