- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
#41133696 #1125 üzenetére
Jahh még annyit hogy sajnos a sima promóciók sem megbízhatóak inkább csak próba szerencse ha nem teszed fel azonnal, hiába lehet bármikor újratelepíteni sokszor van hogy egyszercsak letiltják a kódot. Azzal nem találkoztam amit itt mondott valaki hogy az egyik ashampoo kulcsot deaktiválták, de nemrég írtam hogy az avast av pro is megszivatott, még 4 hónapig lenne érvényes és akinek felraktam nemrég elkezdte minden win indításkor kiírni, hogy ez egy illegális verzió és le lesz kapcsolva. Most ki akartam próbálni a pc mover-t ami 20 napja volt promóba és nem fogadja el a kulcsot, azt írja túl sokan aktiválták, de ezeken kívül is találkoztam már vagy 3 progival ami nem fogadta el 1-2 hónap múlva pedig én nem is szedek le olyan sok promót és nem is régóta figyelem őket.
-
Visormail
addikt
válasz
#41133696 #1125 üzenetére
Hát azért ez nem gyakori és időnként lehet csinálni egy teljes partíciómentést. Egyébként az jutott eszembe hogy a múltkori promócióban lévő PC Mover telepített programokat tud költöztetni egyik gépről a másikra beállításaival együtt. Nem próbáltam még ki de könnyen lehet hogy a Giveaway of the Day-es programoknál is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest