Hirdetés
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeedR
őstag
Elhunyt nevén számlás előfizetést szeretnék átíratni a saját nevemre. Előfordulhat ebben valami buktató? Kb. mennyi idő alatt kerül sor az átírásra? A számot szeretném mielőbb továbbvinni egy másik szolgáltatóhoz.
[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
válasz zsákai tibor #4003 üzenetére
Ezt a levelet erre az email címre küldd el:
ugyfelszolgalat@pannon.huEgyébként az 5 GB böngészésre bőven elég egész hónapban, ha nem töltesz le, és youtubot meg ilyesmit csak módjával használsz. Elvileg értesítést is kell, hogy kapjál SMS-ben, ha közel jársz az 5Gb-os határhoz.
[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
válasz rudymester #3987 üzenetére
Ilyen szempontból a pannon elbújhat a voda mögött, mert nekik még mindig ott van a listájukon pl. a N6230i is.
-
SpeedR
őstag
válasz polonic #3779 üzenetére
Az még csak a megrendelés visszaigazolása. A szállítással kapcsolatban külön értesítenek majd.
(#3780) tildy
Az 500Ft-os 100MB-s csomag nekem is tetszene és szerintem nem is lenne olyan irreális. Egyelőre elvagyok ugyan a napijeggyel, de a nyáron gyakrabban lesz szükségem a mobilnetre. -
SpeedR
őstag
válasz polonic #3773 üzenetére
Nem tudom, én pénteken nagyon korán rendeltem, még a hajnali órákban és aznap késő este jött a mail, hogy készlethiány van a rendelt cuccból. Te kaptál ilyen mailt?
Firefoxot használok. Elég lassú néha a Pannon oldala, de nekem nem dobott hibát egyszer sem. De nem hiszem, hogy számítana a böngésző tipusa.
[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
-
SpeedR
őstag
válasz Depression #3762 üzenetére
Nekem nagyon megfelel a napiegy. Ritkán van szükségem mobil netre, de ha szükség van rá, akkor általában összejön 5-10 mega. A 2k-s csomag teljesen felesleges lenne, mert azt nem használnám ki. Havonta kb. 5 napon van rá szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest