Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Dave1984 #102707 üzenetére
Ezeknek az eszközöknek csak egy erősségük van, a modemük. Erre hegyezték ki az egészet, sem natolásban, sem wifiben nem jeleskednek. Ugyanaz itt is a helyzet, mint a vezetékes szolgáltatók eszközeivel (ont-ok, gw-ek): A lényeget (internet elérés) megoldják, minden további funkciót meg meg lehet oldani saját eszközökkel, ha jobbat/erősebbet akarunk.
-
Katicza
tag
válasz Dave1984 #102707 üzenetére
Csak a ZTE routert választhattad? Én a TP-Linket kaptam és ugyanekkora panelt szépen beterít. Folyosón is elég messze el tudok menni és még látom a wifijét. Amúgy a mai napig nem tudtam kinyomozni melyik miben jobb vagy kevésbé jobb. Semmi összehasonlító írást nem találtam róluk. Yettel oldalon is még ez a két eszköz van kint nem csak a ZTE.
-
4Grider
nagyúr
válasz Dave1984 #102748 üzenetére
Sokra mész azzal, ha tudod, hogy ennek az eszköznek 1.775 Gbps az elméleti maximális wifi átviteli sebessége, ha egyszer soha nem lehet elérni nem laboratóriumi körülmények között ezt a sebességet, de még csak megközelíteni sem. Mert nem olyan adaptered lesz és mert nincs nálad sem rádiócsend.
-
Sword
őstag
válasz Dave1984 #102748 üzenetére
ZTE MC801A ?
Ezt találtam róla:
* Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac/ax(WiFi 6), dual-band, 4 x 4 MIMO* WiFi 5GHz: up to 80MHz, 2 x 2 MIMO, up to 1.2Gb/s
* WiFi 2.4GHz: up to 40MHz, 2 x 2 MIMO, up to 575Mb/shttps://www.4gltemall.com/zte-mc801a.html
Engem még az érdekelne, hogy a kültéri antennás megoldással szemben (nálam egy Nokia van) mekkora a hátránya egy ilyen beltéri routernek...
[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
-
Landsmann
addikt
válasz Dave1984 #102825 üzenetére
Mondjuk engem nem tudnak kecsegtetni, szinte egyáltalán nem nézek tévét. Van hogy hetekig be sincs kapcsolva. Egyszerűen alig találok fogyasztható tartalmat. Discovery, NatGeo és a Spektrum ami nézésre esélyes nálam. A többi csak akkor, ha unalmamban kapcsolgatom és elkapok valami nézhető műsort. De ezek a celebgyártó tehtségtelenkutató meg főzős műsorok úgy taszítanak, hogy el sem tudom mondani.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
donjohnson
addikt
válasz Dave1984 #102858 üzenetére
az ázsia expressz-t a tv2 honlapján se lehet visszanézni valamiért, viszont a szerencsekereket és a mutasd a hangod-at igen. azoknál vannak teljes adások felrakva.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
MadMancs
veterán
válasz Dave1984 #102879 üzenetére
Chrome, FireFox, Edge, Opera. Ezeket Laptopon (Win11), Telón ( Droid 13) és PC-n (Windows Server 2011) játszottam végig. Eredmény ugyanaz.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Krystal_s
addikt
válasz Dave1984 #103046 üzenetére
Előbb láttam, hogy a 3 ledből (jelerősség) csak 2 világított, ennek ellenére a sebesség jó volt és 3 sávra csatlakozott. Nem voltam a gépnél, csak a led miatt néztem rá az infóra. Fél centit igazítottam. Jelerősség max lett, (3 led és 5 csík), DE azonnal ledobott 2 sávot és csak 1 maradt. Igazítottam pár mm-t, 2 sáv lett, megint igazítottam és újra 3 sáv.
20.0MHz@800(B20) + 15.0MHz@2100(B1) + 20.0MHz@1800(B3)
4G jelerősség -94 dBmSzóval nálunk szerintem nagyon nem a használattól függ mikor mire csatlakozik, hanem a Router helyzetétől, mit lát. Ezért kellene szerintem valami jelerősítő, de itt a topikban lebeszéltek róla, mert állítólag a ZTE antennája annyira erős, hogy nem érdemes mellé külső. Bizonytalanra meg csak úgy venni azt sem tudjuk milyet kb 40 ezerért hát....
Szóval nehéz, mert ez a net és yettel visszanézős tv fontos lenne és amikor jó, akkor azzal elégedettek vagyunk. Elfogadtam már azt a limitet, hogy nem lehet pl 200 a 2-3 km táv miatt, de amikor tudja a 140/30-at és néha leesne 80-90/20-ra, akkor már abba is bele tudnék törődni. Amikor ezek helyett x nap után fél-1 napig csak úgy 1 Mbit/s-re esik le és nincs jel a tv-n, akkor az tuti, hogy nem a túlterheltség miatt van. Mert azt mondták. Érdekes módon, amikor jelentjük a hibát, akkor pár napig hibátlan lesz minden. Ilyenkor pár napig nem túlterhelt? "Leveszik kis időre Sanyikáról a prioritást?"
Tegnapelőtt ráküldtek a ZTE-re egy másik FW-t. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
félisten
-
sb
veterán
válasz Dave1984 #103262 üzenetére
Köszi, a router/modem tiszta volt, hogy adnak, a 1/2k-s díj nem volt az, ill. ez a hűségidő dolog a lemondás kapcsán. (1-2k-t ha fizetni kell nyilván az sem számít 3 hónapra)
Utóbbi még a kérdés továbbra is: 90 napon belül így költség nélkül lemondható?
Erre láttam a topicban ellentmondó infókat a 30e-ről - akkor ez szerelés híján már nincs ha jól értem.
Ill. még az 1-2 éves hűségről olvastam itt, hogy meg van különböztetve, ez ÁSZF szerint is így tűnik, valamiért csak az 1 évest említik költségmentesen lemondhatónak.Vezetékes Voda szolgáltatás mellett, vagy ha annyira jó akkor helyette próbálnám ki, de fogalmam sincs milyen sebesség/stabilitás lesz és HO miatt ez fontos lenne. Ezért próbálok nem beleszaladni vmi problémába ha mégsem jönne be 90 napon belül.
-
-
SztiviVander
őstag
válasz Dave1984 #103654 üzenetére
Vissza kell vinni az eszközt és ki kell fizetni az igénybe vett időszakra a kedvezményes bérleti díj és a nem kedvezményes (amit a szerződés lejárta után kell fizetni) díj közti különbözetet. Ez a kötbér ennél, legalábbis mást én se találtam mikor ennek olvasgattam utána a yettelnél.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
p2pp
őstag
válasz Dave1984 #104780 üzenetére
A Telekomnál csak a vezetékesben volt ilyen.
És ez nem vicc!
Hogy a szomszéd utcában pont ennyivel volt drágább!
Úgy látszik a Mobilon is ugyanez van, mert nincsen ott konkurencia!
Anno ezért nem lettünk Telekomosok.
Amit meg is reklamáltunk de hiába.
Lehet sokkal feljebb kellett volna reklamáni...Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
donjohnson
addikt
válasz Dave1984 #104780 üzenetére
ha az 500 m-rel arrébb levő lakótelepen van vezetékes konkurencia aki lenyomja az árat a lakótelepen, akkor ott azért olcsóbbb.
nálad azért drágább, mert állításod szerint nincs konkurencia a lakásod címén, így nincs kivel versenyezzenek az árban.
így érthetőbb?ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)