- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Köszönöm
pont vigigfutottam gyorsan, még nem tiszta de szerintem ha rá kerül a sor akkor sokat fog segíteni
S remélem ragad úgy mint a jelenlegi konfignál ,hogy minden rutinból megy, habár jó pár órát töltöttem már teszteléssel s állítgatással még a mai napig tanulok(#17307) mpierre
Kösz neked is , milyen béna vook, nem látom a fától az erdőt
-
NFree
addikt
Nincs valahol egy oldal , hogy itt amikről beszélgettek (QPI, bclk, meg uncore)
meg ilyen dolgok , hogy végül is mi micsoda tuningnál miket kell emelgetni miért , es hogy viszonyulnak ezek a dolgok egymáshoz?
Csak azért kérdezem mert szeretném okosítani magam mert, kib@szottúl idegesít, hogy nem vagyok képbe, s nem itt akarom a topikot szétbarmolni a hülye kérdéseimmel.
Már megtettem
-
NFree
addikt
válasz
Sárpac #17195 üzenetére
& ADAM1337
Köszi fiúk
nah majd látom , hogy lessz s majd egyszer ha megvan az átálás jövök segéjér
(#17222) BMW001
Kiváncsian várom mik lesznek a fejlemények , esetleg ha túl vagy a mókán , s jönnek az eremények akkor leirhatnád a lap topikjába mit is takar ez a dolog (magyarul) a gyengébbek kedvéért -
NFree
addikt
válasz
Sárpac #17190 üzenetére
Töbnyire olyat szeretnék ami alapfeszen viszi a 3,8-4ghz-et , mondjuk nem tudom melyik lapba meg ,hogy lehet beállítani ezeket a procikat , de ha mondjuk meg tudnám tartani az ilyen energia takarékos opciókat az jó lene, mint a jelenlegi cuccomnál igaz ez nem megy alapfeszen 4 ghz-et
Arra célzok itt hogy be van lőve mondjuk a cpu fesz normalra s így terhelés fügvényében tudja változtatni a feszt, biz.. határokon belül , mondjuk nem tudom az x58-as deszkák tudják-e ezt a funkciót?Az a bibi , hogy a mostani gép is szinte december eleje óta nem volt kikapcsolva
s a vilanyszámla egy kicsit megugrott ,
( soha nem gondoltam volna , hogy ilyeneken kezdek el aggódni)
(#17191) Bagira01
Ja a kitesztel példány drága mulatság , de ha van gari meg tudja a fent említett dolgokat akkor szerintem megérné +költség, Sziszifecának volt most eladó a procia nem is ment rosszul, hamar el is vitték -
NFree
addikt
Sziasztok annyi lenne a hülye kérdésem ha veszek boltba új i920-at mennyi lessz a valószinüslége , hogy jól fog menni , alacsony fesszel ?
Vagy inkább hajtsak, kitesztelt példányra? -
NFree
addikt
Szatesz Kösz a linekt olvasgatom
Speed Lehet akkor várok, ti jól kitesztelitek
én meg majd feb- márc környékén, ha minden összejön megveszem
-
NFree
addikt
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy sli-n töröm a fejem, de ahoz lapot kell cseréljek, nos álmom vágyam egy q9550 , de hamár lapot cserélek akkor esetleg nem-e érné meg jobban az i7 a procik ára nagyjából egyforma, a lapcsere miatt meg úgy is vennem kellene valami sli-s lapot ugye ami megint nem olcsó, tehát ha jól belegondolok akkor mind1 melyiket veszem, csak azt szeretném kérdezni megéri-e az i7 a q9550-hez képest?
Legyetek szivesek válaszoljatok kedves i7 tulajok mert nagyon nagy dilemmába vagyok, előre is köszi mindent. -
NFree
addikt
Srácok ez az alaplap mennyire jó a proci alá GIGABYTE GA-EX58-DS4
tuning is lenne de nem akarok rekordokat döntögetni, vagy extreme mert a kettő közt van 20k külömbség. -
NFree
addikt
válasz
Oliverda #1984 üzenetére
Nem értem ,hogy mire célzol szóval elöre is bocsi
, de miért baj az ha az ember aki nehezen megkeresi a pénzt, egy ilyen konfigra költi, méltán szeretne elvárni tőlle bizonyos teljesítményt, nekem is az a lényeg ,hogy 30 alá ne esen le az fps játékok alatt, viszont ha most mondjuk valamiben 100-150, az a későbiekben 1 évvel késsőb mondjuk 20-30 akkor viszont már számít.
-
NFree
addikt
válasz
Gorneck #1910 üzenetére
Belefáradtam ,hogy szinte minden hónapban elverek a gépre 40-50k-t
Szeretnék egy olyan masinát amivel későőb is tudok úgy gémelni ahogy én szerteném,
Próbálnék kicsit előrébb látni ezért 4 mag és 4 ghz, lehet fél év múlva jönnek a gamék amik már kihasználják a négy magot, nem akarok megint akkor csereberélni, és ha már nem szolgálja ki a rendszer az újj gamékat akkor jönne egy kis tunying amivel talán nyerhet az ember egy kis időt, igazad van a fejlődés szinte követhetetlen főleg pénztárcával.
Régebben bementem a boltba megvettem az aktuális majdnem csúcs konfigot s majd 2 évig el voltam vele, de ez sajna az elmult 1.5 évben kivitelezhetetlen volt. -
NFree
addikt
válasz
Gorneck #1908 üzenetére
4ghzen menő 4 magos kell?!
Először is igen szeretném volt q66.om 3.3ghz ment agyon feszelve el is adtam.
Kell a 4 gigahertz! Hátha kibír 1.5 évet.
Ha netán valamit időpontot rosszúl Írtam bocsi (mindíg időzavarba szenvedek)
Vegyél erősebb VGA-t és nagyobb monitort
Tervbe van csak most várok egy pindurkát mert káosz van vga fronton.
A moncsi is tervbe volt még a múltkor el nem mociztam az árát.
Mindent kalkulálok csak kellet volna egy kis infó, vélemény, erre lettem volna kiváncsi.
Ja és nem vook eleresztve jól lével, csak hajtok érte másképp nem megy.beteg
Hidd el barátom mociba jól döntöttem -
NFree
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat,
de megmondom őszintén én azt a váltást vártam az í7-től, mint mikor az intel a p4 után kiadta a core 2 duo procikat, s majdnem fele órajelen bealázták szegény kis p4-est, pedig akkor sem nagyon használt még két magot annyira sok game? vagy igen?
Tehát akkor konkrétan arra vook kiváncsi, hogy azonos órajelen sokkal jobnak kéne lenni a core í7-nek nem?
Gondolom az intel meg ha el szeretné adni ezeket a brutál jószágokat, akkor igen igen csak ösztökélni kellene a szoftver fejlesztőket, hogy húzzanak bele s írjanak olyan programokat amik kihasználják a 4 vagy több magot. De ahogy elnézem az elmúlt 1 évet nem nagyon iparkodtak.
Azért írtam le ezt a sok hülyeséget mert igen igen nem tudom eldönteni mit tegyek gépfejlesztés miatt, szeretnék a jövőre felkészülni, hogy legalább 1.5 évig ne keljen már költeni erre kib@szott gépre mert kezd elegem lenni.
Két választásom van jelenlegi gépembe szeretnék egy q9550 v q9650 procit, vagy várok még 3 hónapot és veszek egy core í7-et. mindkét rendszert kb 4ghz--en szeretném járatni.
Bocsi a hülyeségért, de már tiszta ideg vook -
NFree
addikt
Srácok olvasgatom itt a topikot, szép meg jó, ez az intel core í7 proci, meg bitang erős is ,de nem értem ,hogy a viharba nem jó játékok alá, mint említette itt valaki jobb egy 2 magos proci?
Nos azt szeretném tudni kérdezni miért van ez
Bocs a lama kérdésér. -
NFree
addikt
válasz
sniper elite #1829 üzenetére
Hamár ilyen jól álsz nem vágod hozzám a qx9650.ed, ha megjön az újj cumó?
Adni jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest