- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogy 30...
Itt van kettő, ami az általad leírtakat tartalmazza:
Rangergrip 68 18.500.-
Rangergrip 61 18.500.- ez ugyanaz csak egykezes nyitású a pengéje.Szerintem megvehetsz valami hasonlót pár ezressel drágábban, ami silányabb, lötyög a pengéje, kérdéses hogy meg tudod-e rendes élűre élezni (tapasztalatból mondom), és évente ha csak kétszer is használod, mindkét alkalommal az fog eszedbe jutni, hogy az utazás árához képest elhanyagolható plusz összegért olyat is vehettél volna, ami rendes.
-
Kasya
nagyúr
Bar en is kimondottan jookomak-kal ertek egyet, ha tenyleg ennyire ritkan hasznalnad es sporolni akarsz rajta, akkor esetleg Alin par ezres tetel. De ezek szvsz annyival gyengebbek is, mint amennyivel olcsobbak.
-
Szerintem inkább nézd meg hogy milyen funkciók fontosak neked, és az alapján válassz, de szerintem maradj a victorinoxnál. Nekem van belőle eredeti is, meg ilyen arra hasonlító noname is, az utóbbit volt drága megvenni, mert nem használom, sokkal silányabb. Ezt csak egyszer kell megvenni, hidd el minőségi darab. Én pl nem a rescuetool-t venném mert mindennapi használatra a cuccok nagy része haszontalan (nekem), de még túrázáshoz sem ezt venném. Mi lenne a felhasználási terület? Kirándulás, túra, nyaralás, vagy mindennapi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS