Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz rayoliviero #117776 üzenetére
Huha, a végén még kihívod a TEK-et odanézzenek.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Caboose
tag
Jaj maradjál már. Aki hülyeségeket irkál, az ne lepődjön meg, ha hülyének nézik...
-
runner 125
nagyúr
Ez most mi a fax? Te egy forumon, nicknév mögül, ahol azt sem tudjuk mi a teljes neved, hol laksz (tehát a valós személyeddel aztán qrván nem vonható párhuzamba) itt perrel fenyegetőzől mert valaki idiótát írt rád? Tudod hány embert küldtem már el itt és máshol a pcsába és talán még geresicset is 1-1 témában?
Baszki, a karantén az agyadra ment.
Engedd már el ezt az egészet. Szerintem kivesézte mindenki alaposan a témát. Szíved joga úgy öltözni ahogy akarsz, de ne legyél már megsértődve mert a többség lenézően tekint egy Gixer 1000-es, rövid nacis, polós megjelenésre."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
zgospel
őstag
Én nekem most kiégett a viccrelém.
Csak kíváncsiságból, de tényleg, írd már le légyszi hogy mi az a foglalkozás ahol több ezer ember tisztel, bólogat, és sose futottál még ellenvéleménybe.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
fattyu
veterán
A munkám során több ezer ember tisztel, senki nem szokott így velem beszélni, ehhez nem vagyok hozzászokva.
és mit csináltál eddig hogy az internettel most ismerkedsz?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
zolee5016
őstag
-Most vettél egy literes gixert amit nem is ismersz
-Rángatni szeretnéd a bajszát úgy ,hogy még egyszer sem sikerült egy kisebbel sem pendolínózni
-Erre fel sem öltöznél rendesen
kb 3 oldalon keresztül ezt vezeted elő....
WTF
Bocsi én is 45 éves vagyok....de hülye azért (talán) nem...
Hja és nem védem itt a srácokat sem,mert engem is bekóstikálnak,csakmert 20+ éves vason vagyok...de azért ebben a témában csak nekik van igazuk[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Geresics
addikt
nem mint topikgazda írtam, de gondolj egyet bátran
és nem csak a ruha miatt, nyomós indok az egykerekezős bohózatod is(#117777) Micsurin
tudják a címem(#117779) runner 125
bezony, mi sem értünk mindig egyet. Na bumm!(#117781) persuader
jó, de rólad már élőben is tudom, hogy nem vagy normális(#117782) fattyu
jó látni, hogy haladsz a felépülés útján!
Mocit ugye nem fogjuk hahun látni?(#117786) persuader
tudom-tudom, ne felejtsek el közben helikopterezni(#117787) zolee5016
igazságtalan vagy! A 20+ éves motorért nem harapunk!(#117767) jacis
nem őt idiótáztam le, hanem azt írtam, hogy azok csoportja az én szememben idióta. Sajna már törölve lett, így nem tudod újra visszaolvasni(#117795) rayoliviero
no igen, épp eszű ember nem szól be a fogorvosnak, legalábbis kezelés előtt tuti nemZÁRSZÓUL
ma én még csak farmert sem húztam, oldalzsebes (fontos részlet) rövidnadrágban és pólóban mentem egy Pécs-Remeterét-Pécs szakaszt. (Igen, én is beléptem abba a bizonyos csoportba, és volt egy szembejövő motoros, aki vissza se intett! ) Mindenesetre kipróbáltam a másik fél álláspontját is, mert mégiscsak így korrekt a vélemény-ütköztetés. Mondanám, hogy jó érzés volt több menetszelet kapni, mint felöltözve, de egyrészt rögtön éreztem, hogy a csupasz lábam sokkal jobban érzi a blokkból rá áramló meleg levegőt, másrészt olyan volt, mint biztonsági öv nélkül autózni: lehet úgy is, de én nem érzem magam olyankor jól.Legalább még egy kis hanganyagot is felvettem közben a következő videómhoz, mert hiányzott 2 mondat.
rayoliviero
Pár utolsó kéretlen jó tanács:
- vegyél megfelelő öltözetet (nem értek a bőrhöz, de tuti van extrán perforált, nagy melegre kialakított bőr)
- használj aláöltözőt
- ha nem találsz megfelelő bőrt, vegyél kordurát, vagy farmert, vagy csak egy protektoring+térdvédő kombót, vagy amit kifejezetten ilyen biztonságos közlekedésre találtak ki: feltépőzárazható protektorokat (azok a pár ezer forintos cuccok, amiket láthatsz motorral munkába járókon)
- menj el tréningre, ahol megismertetnek a motorod képességeivel,
- kérj meg valakit, aki tud egykerekezni (én pl. nem tudok), hogy tanítson meg! Esetleg tanulj youtube videókból! Ne nyers erőből csináld! Még Chris Birtch is technikával csinálja, nem erővel. Biztos vagyok benne, hogy a sportmotorosok között is készítettek már hasonló videót,de én nem ismerem az olyan csatornákat. Rákerestem gyorsan, mégis ismerek ilyen csatornákat, csak nem nézem! Itt van rögtön Dodor videója, amit most megnéztem, és tök jókat mond benne (mondjuk mi mindig egyet szoktunk érteni vele )! De itt van Sanko videója is (ez már hosszabb, nem néztem meg, de biztos jó)...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest