Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
-
veterán
válasz Integra #25826 üzenetére
Új kategória előtt szintfelmérés. Hasonlóan mondjuk mint a ringen van motoros suli.
Minden megyeszékhelyen lehetne egy. Sokba nem kerülne. Szerintem 300m ellopott autópálya árából igen klassz helyeket lehetne létrehozni, és több értelme lenne mint az Alföldbe alagutat, meg viaduktot építeni (amit ha nem látok a saját szememmel, nem hiszem el, komolyan )más:
Pont itt egy újabb példa, 73 éves bácsi, jogsi nélkül, gyerek elé kanyarodik, szilánkos csonttörések.
Ezt sem láttam a hírekben, pedig elég új[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Preda
aktív tag
válasz Integra #25826 üzenetére
Már ha 1-2 pár évig közlekedik kis cc is motorral akkor is több esze lesz mint, ha most kapásból ráül semmi tapasztalttal egy 100+ LE-s gépre. Már akkor többre mennénk, hogy akik mostantól vizsgáznak vagy A1 vagy A korl. nak lenni kell mielőtt megvan az A és közte 2 év tapasztalat. Meg mondjuk első 1 évben utast se vihet. Szerintem már ezzel is elég sok mindent meg lehetne előzni. Meg amit Tüzi mond új kategória előtt szint felmérő. Lehene ezt is komolyabban venni.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest