Hirdetés

Aktív témák

  • Beowulf_78

    addikt

    válasz TayRol #21324 üzenetére

    Jól néz ki? :F Uraim...a motorra olyan gumit kell tenni amit a szabvány előír. Ha ráteszel egy 6,5 colos felnire (GSX-R 1000) egy 180-as hátsó gumit, rendesen meg fog változni a gumi profil. Ami simán rosszabb dönthetőséget, kanyarsebességet és hatványozottan szarabb egyenesfutást okozhat. Mivel egy keskenyebb gumi a 6,5 colos felnin laposabb profilú lesz. Ahogy egy 600-as motror felnijére se célszerű 190-es gumit tenni mert jól néz ki, ott meg a felni összébb fogja húzni a gumit, és ezért fog megváltozni kedvezőtlenül a profilja.
    A gumi magassága 190/55,190/60, 190/65 az már mindegy, szabadon választható. Persze ez bármilyen méretre értendő, a 190-es méret csak példa.
    A /55 általában utcai sport gumik magassága. A /60 /65 pedig általában a pályagumik mérete. Előnye a jobb és mélyebb dönthetőség. Hátránya hogy magasabb lesz a motor segge, ez által pl. nő az ülésmagasság. Ez elsősorban alacsonyabbaknak és rövid lábúaknak hátrány. És persze akik nem kanyarognak nagyokat tök felesleges a magasabb peremmel rendelkező gumit venni. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Aktív témák

Hirdetés