Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

Hozzászólások

(#10384) #25954560 válasza feca81 (#10364) üzenetére


#25954560
törölt tag

Tuzi, feca:
koszi, meg lehet h elek vmelyik meghivassal, bar szegedre ritkabban jarok :)
megtataltuk a hiba okat, persze megcsinalni vasarnap nem tudtuk.
vartam nagyon h a sok allasban lesznek gumi alkatreszek, amik megfaradnak. mikor ereztem a benzinszagot meg rangatott a pici, mondtam is 'aha, benzincso v szigeteles!' mondta is magaban a benzincso: 'fraszt, ez a tu hazanak a gumigyuruje!'
szoval semmi nyom, csak jaro motornal folyik a kettes karbi orranszajan a nafta. tank le, legszurohaz le, kukucs. kettes karbiba bele dol a benya, mig a tobbi rendben. ebbol jott h talan karbitisztitas.
na kitisztitottuk. eleg koszos volt mindegyik, de ez kulonosen (konnyu neki, itt jon be benya, innen megy tovabb a masik haromhoz is, szoval a kosz itt gyulik ossze eloszor). osszerak (csovek vissza, vezetekek vissza), inditas, ugyanaz. AAAA! :O mindezt haromorai munkaval. remek.
hosszas jatszadozassal ugy gondoltuk h megint megtalaltuk a hiba okat. ugyanis hiaba zarta a tut az uszo, akkor is folyt. szoval a tu hazanak a gumigyuruje. irany norauto. meg csak hasonlo sincs. akkor brico :D (jah, osszeakartuk rakni h kibirja szervizig) brico-ban a kerti osztalyon volt ilyen gyuru, hoztunk kettot, az egyiket rogton bele benyaba. tiz perc utan meg nem pezsgett, nem kemenyedett, nem toredezett, ugyhogy mehet a proba. rahuztuk a hazra, csak a vastagsaga tul nagy volt (es az eredeti egy kicsit lapitott profil, ez meg siman o-gyuru), ugyhogy nem ment be a helyere. faragni, akarmi semmi ertelme, akkor tuti megint bukjuk a tomitest. utana meg beleneztunk az fzr karbijaba is, hatha :D mar nem azert, de az fzr hihetetlenul konnyebben szerelheto, mint az yzf. ennyi a kulonbseg a versenymotor es a turasport motor kozott.
abban nagyobb gyuru volt (fel millimeterrel) es tokeletesen mas karbi :)
szoval fzr ossze es hazajottunk azzal. 8 oranyi szereles, kolbaszolas es otleteles utan ma remelhetoleg tudunk szerezni vagy negy ilyen gumigyurut vagy felujitokeszletet es akkor aztan mehet a buli.
es viszem szinkronra vhova.
hat ez. viszont hihatetlen nagy segitseg a haynes manual, aki tud a sajat motorjahoz ilyet, okvetlenul szerezzen! (karacsony, szuletesnap, mittomen) igaz, nekem csak az fzr-hez van, de nezek az yzf-hez is.

nyah, bocs a szomenesert,
&rew

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.