Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Integra #2346 üzenetére

    Ahogy Flashcash írja..
    A 125cc:
    Elég felejtős volt ahoz képest hogy vízes pályás futás volt..az elején rágcsáltam némi körmöt, hogy tuti Talma beválasztotta a slick-t, míg akik elmennek azok pedig vágott slick-l mennek, és majd hogy jön fel Gabi...aztán még kicsit gondoltam arra hogy lehet hogy Talma kicsit elgumizta a slick-et és keményebb keveréket választott mint kellett volna...aztán már csak jó dühös lettem, mert miért pont neki kell elbaltázni a gumiválasztást amikor a többiek slick-l mennek ő meg tuti beválasztott vmi kemény keverésű vágott slick-t..aztán vége lett a versenynek...és kiderült hogy volt vmi műszaki gond..elmelegedett a motor.
    Szal rák..mivel veszi a videó ki is mentem cigizni az erkélyre..:(((..majd megnézem alaposabban később.
    Egyébként Lüthi jött mint ördög szépen feljött, hasított az egyenesben mint űrhajó, és még be is fordult a kanyarokban..nem értem mi történt, vagy az átlag köridők voltak alacsonyak és ők csak beletaláltak a körülményeknek megfelelő beállításba..vagy kapott vmi kittet...még nem néztem utána.
    Egyébként valszeg csak 2. lett volna, de Bautista-nak behalt a motorja. :(
    bocsesz az Tóth Imi drukkerektől, de róla nem nagyon tudok beszélni.

    250cc:
    Lorenzo eldobta a gépet, a Ktm nagyon jól ment (Aoyama-val), a két Humangest Honda ellépett...majd kicsit jöttek rájuk,..a két Aoyama együtt motorozott, H. Aoyama a Ktm-l, S. Aoyama pedig a Repsolos Honda-val.
    Locatelli jó volt...már nem annyira jó mint év elején...gondolom azért a gyári gépek kapják a fejlesztés, az ővék pedig mégis csak egy megvett csomag...amihez nem tudom milyen leosztásban csordogálnak az új cuccok.
    De azért Loca' odatette magát [kép]

    királykategória:
    Jaja...ahogy Flashcash mondja Rossi feldogozta magát, és meglépte a mezőnyt szépen, jól elvert volna mindenkit..ha..ha nem hal meg a motorja.
    az még hozzátartozik a meggyőző, Rossi-s motorozáshoz amit most is produkált, hogy a ngy feljövésbe kirakta, nem szándékosan persze, na de szal kirakta Gibernau-t(:D) a sóderbe..és vele ment Edwards is,..nem volt szándékos, mert igazából ha jól emléxem Pedrosa-nak akarta berakni a gépet a sikán elején, de nem fért be és a nagy befordulásban a többieknek nem maradt aszfalt :)
    Edwards és Giber' az utcsó helyről kezdték meg a versenyt...és onnan szép nagyot jöttek.
    Nakano 'kiugrott' a rajtnál..azért az idézőjel, mert még nem néztem vissza...és tévedtek már egyszer, láttam rá példát..szal neki ki kellett menni egy áthajtásosra.
    innen sejthető hogy lemaradt, Hopkins nagyon jól indult, aztán hibázgatott meg a többiek is felvették a ritmust, és átlépték páran..akkor igyekezetében elmért egy féket (de nagyon) és sóder...bevitte azért a gépet és a továbbiakban teszteltek.
    Szal Rossi megevett mindenkit...Peddrosa-t is, aztán kiesett, ere mindenkinek nagyon fontos lett a verseny, Marco is jött mint ördög, Loris is mint vörös ördög, és a végén Melandri szépen megverte Pedrosa-t aki addigra már félig felnin ment annyira elszámolták magukat a puha-puha gumikkal.
    Loris is megverte...bár azért nem volt egyszerű, de Loris összarakta az utolsó köröket szépen. [kép]
    Összeségében megint a királykategória volt a legjobb sztem, Hayden jött de nem eléggé, a többiek meg nem nagyon voltak képen :(
    eredményeket meg látod..én kb. ennyire emlékszem. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés