Hirdetés

Aktív témák

• lol

senior tag

szauna - mostani bejegyzésemet a szent szaunák oltárán szeretném kiteljesíteni (najo ennek qrv*ra nincs értelme, de mijjen yo)
    sajna nagyon ritkán jutok el szaunába, hiszen suli meg a lustaság és a bpi körülmények,,, nah szal hévízen nagyon yo kis szauna volt és megint rájöötttem hogy az északi népek vlmit tudnak, de nagyon... szóval az az eufórikus nyogottság és teljes nyugalmi állapot, ami 10 perc szauna és utána nagyon hideg vízben töténő fürdés után jön létreee háááát az elmondhatatlan! gondolkottam hogy itthonra is kéne egy szauna de kicsi a hely meg naon drágaaa :( minnyá itt a nyár vége ujra suli,, boldog is vaok meg nem is hmm nyár elején sztem senkinek nem volt ugy igazán nyári hangulta most meg itt a végg hmm érdekes ? ma zp dzsánkííz meg minden,, visszajött tomcat is öröm öröm bódogsááh a csálágyáééé űű nem máséééé a csalágyáéééé hihi LOL van olimpia is meg minden -> a magyar televízió pont el tuggya találni azt a legizgalmassabb pontot amiko benyomnak egy sz*zuki reklámot hmm meg a közvetítő arcok sincsenek a toppon de yokat lehet röhögnii szomorúúú...

Aktív témák