Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
lol
senior tag
szauna - mostani bejegyzésemet a szent szaunák oltárán szeretném kiteljesíteni (najo ennek qrv*ra nincs értelme, de mijjen yo)
sajna nagyon ritkán jutok el szaunába, hiszen suli meg a lustaság és a bpi körülmények,,, nah szal hévízen nagyon yo kis szauna volt és megint rájöötttem hogy az északi népek vlmit tudnak, de nagyon... szóval az az eufórikus nyogottság és teljes nyugalmi állapot, ami 10 perc szauna és utána nagyon hideg vízben töténő fürdés után jön létreee háááát az elmondhatatlan! gondolkottam hogy itthonra is kéne egy szauna de kicsi a hely meg naon drágaaa
minnyá itt a nyár vége ujra suli,, boldog is vaok meg nem is hmm nyár elején sztem senkinek nem volt ugy igazán nyári hangulta most meg itt a végg hmm érdekes ? ma zp dzsánkííz meg minden,, visszajött tomcat is öröm öröm bódogsááh a csálágyáééé űű nem máséééé a csalágyáéééé hihi LOL van olimpia is meg minden -> a magyar televízió pont el tuggya találni azt a legizgalmassabb pontot amiko benyomnak egy sz*zuki reklámot hmm meg a közvetítő arcok sincsenek a toppon de yokat lehet röhögnii szomorúúú...
Aktív témák
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Üzletből, garanciával, Dell Precision 7550 i7-11850H/32GBRAM/512GBSSD/NVIDIA T12000/15,6" FULLHD IPS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
minnyá itt a nyár vége ujra suli,, boldog is vaok meg nem is hmm nyár elején sztem senkinek nem volt ugy igazán nyári hangulta most meg itt a végg hmm érdekes ? ma zp dzsánkííz meg minden,, visszajött tomcat is öröm öröm bódogsááh a csálágyáééé űű nem máséééé a csalágyáéééé hihi LOL van olimpia is meg minden -> a magyar televízió pont el tuggya találni azt a legizgalmassabb pontot amiko benyomnak egy sz*zuki reklámot hmm meg a közvetítő arcok sincsenek a toppon de yokat lehet röhögnii szomorúúú...