- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Szerencsére csak egy konkrét iparág van tele mérnökökkel hogy ezt ténylegesen kimérjék...milyen gáz hogy arra jutottak hogy az általuk tervezett megoldások esetében az általad taglalt elmélethez képest a valóságban alig pár tized foknyi tényleges eltérés van.
Amit viszont a kolléga ír az tényleg valós, nem mind1 hogy magasabb terhelés esetén mennyire könnyen távolodik el a felmelegített levegő a proci alaplapi környezetétől...Amúgy nekem a tápegységem is arcára van állítva, így szemből mint egy turbina szívja be a friss levegőt majd megy ki magától a hátulsó rácson, ami így felül van a tápkábellel együtt és a belső komponensek annyira melegszenek(simán kézzel tapogatva érzem hogy olyan meleg mint egy meghajtott laptop alja, ami ugye kb 45 fokot jelent a kéznél, tehát belül 50+) hogy simán kialakul rendes légáramlat, mint ha egy 12 centis venti 500-on pörögne, kb annyira erős. Így sose kapcsolom be a ventit, lehet ha majd kellene erősebb VGA miatt nézek majd nagyokat.
Kémény hatás még kicsit a gépházból is szívja a levegőt... -
tippm86
tag
A Johnsbo halkabb mint a gyári.
Nekem mindig ilyen lapos hűtőim voltak, egyszer építettem egy egyedi házat és kipróbáltam fektetve és állítva is és állítva mint ahogy a képen van pár fokkal alacsonyabb hőfok volt.
Szerintem azért mert ha fektetve vannak ezek a hűtők akkor oldalt nyomja ki a meleg levegőt és annak egy részét vissza szívja.Ez egy pico táp és az alaplap csatlakozójába van beledugva. Nem vettem észre hogy melegedne, a külső adapter is csak langyos.
-
T J
tag
"Mértél már fogyasztási csúcsot?" Ja leesett, hogy ez még nem az 5600G.Még egy apróság: ez az akyga táp panelecske mintha közvetlenül az alaplap tápcsatijába lenne beleállítva. Ez nem melegíti jobban a külső RAM modult, mint a chieftec megoldása? Csak mert mintha kisebb lenne így a távolság köztük.
-
T J
tag
Ezt figyelembe véve szinte az összes hűtő tervezési hibás, VGA-k is. Legtöbb hűtő talpon állva hűtene legjobban, de általában fektetve vannak. VGA-n meg fejjel lefelé, ott aztán soha nem folyik vissza a víz a gpu-hoz.
Ennél a jonsbo-nál pl a konkrét helyzetben, szerintem a lamelláknál kicsapódott víz a hajlatban gyűlik össze. Ha van annyi, hogy elzárja a csövet, akkor a cpu-nál keletkező gőz el se jut a lamellákig, és csak a hajlat hőleadása hűti. Vagy hogy van ez?
Az ideális pozíció itt szerintem fektetve lenne, kicsit felfelé feszegetett lamellás résszel, hogy enyhén lejtsen a hajlat felé. De javítsatok ki, ha tévedek.
Sajnos én is állítva szeretném tárolni, úgy ahogy a képen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest