Hirdetés
Aktív témák
-
anulu
félisten
Röptesztet csináltam az AIDA32 disk benchmarkjával. A mérkőző felek: WD 120GB 8MB cache vs. Seagate Barracuda V 120GB 2MB cache, winxp alatt.
Ami érdekelt az a Quick Linear és a Random Read volt:
Quick:
WD: 40,1MB/s Seagate: 32,4MB/s
Random Read:
WD: 40,2MB/s Seagate: 34,5MB/s
Ez a kettő, aminek az eredménye a mindennapokban sokat számít. Ha vkit érdekel, akkor csinálok egy kimerítőt is, és publikálom vhol :)"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
Az IBM vinyók elég gázosak, főleg a GXP vagy GPX(?)/120-asok. Többről hallottam, hogy ''hazament'', mint amennyi működik...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
Bocsi, akkor tévedtem. Azt tudtam, hogy GXP, de hogy melyik...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
WD-m vinyó terhelés után kézmeleg se, Seagate a langyos felső része, már majdnem meleg. Tudom, hogy relatív, de pontosabbat nem tudok.
-
anulu
félisten
Igazándiból nagyon sokáig nem érdekelt más vinyó, csak a WD. A 4,3-as Seagate Medalisttel sikerült a céget megútálnom, de mivel SEX-en belül nem lehet WD vinyót venni, csak Seagate vagy Maxtor, ezért úgy döntöttem, hogy legyen Seagate, és adok nekik egy esélyt. Most sikeresen küzdenek alúlról a döntetlenért. Azt leszámítva, hogy egy melegszik, de ott van a 8centis házventi, úgyhogy semmi gond velük. Asszem újra fogom értékelni a winchester gyártók rangsorát magamban. :)
Amúgy a 3 év gar hajra kenhető, ha elszállt a teljes vinyód, már bocsi..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
a melegszik előtt nincs ''egy''... A másnaposság átka... :O:O
-
anulu
félisten
Sajnos anyagilag én sem állok úgy. De nekem úgy tűnik, hogy a vinyó nem az az alkatrész, ami a gar vége után 2 nappal dobja be a lepedőt. :)
-
anulu
félisten
Meg még nekem sem halt, de az a Medalist nagyon gány volt... :(
Gonoszkodás ON
Az OK, hogy adnak rá 3 évet, de tudod érvényesíttetni is, ha arra kerül a sor?
Gonoszkodás OFF"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
Nálam a boot vinyó egy 30GB-os WD, 5400rpm-es. Halk, nem melegszik, és még viszonylag gyors is :) És elégedett vagyok vele :)
-
anulu
félisten
Nekem 2 van. Zárt ház. D mellette ott van a 8 centis ventillátor, mert a WD-vel ellentétben a Seagate melegszik :(
-
anulu
félisten
Pont tegnap nézelődtünk haverommal és úgy tűnik, hogy SEX-ben nincs 8MB-os vinyó :(((
-
anulu
félisten
Pont tegnap nézelődtünk haverommal és úgy tűnik, hogy SEX-ben nincs 8MB-os vinyó :(((
-
anulu
félisten
De mi a rákért küldte el kétszer???? :(((:((( Bocsi! :U
Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest