Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
0xY
tag
-
T-unit
őstag
Lehet 8-assal kezdődik a megnevezése de ne tévesszen meg,még ígyis odaver az átcímkézett 88gt-nek is,keresel tesztet róluk te is láthatod.Fogyasztásra írtam többet eszik a gts,ez nyílvánvaló. Az a hd3870 meg kifejezetten rablás annyiért,lehet passzív de akkoris. Gyorsabb a 4850 a 98gt-hez képest jócskán,a 88gts-től viszont már kevésbé van messze.Ezért ajánlható jelenleg a 88gts512 is a 4850 mellett,mint írtam használtan jó áron adják egyelőre,így ár/telj-be nem rossz.De ha csak a bolt a jó akkor meg ugyis ki kell fizetni a "szalon díjat".
(#19255)-re: 39k-t még megérhet a 4850,ha az egyedi hűtős gainward iponból.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Dusee
őstag
msi kártyák jók?
konkrétabban: msi 4870 oc -
0xY
tag
rakok majd rá egy nagyot, bevált a passzív hűtés+nagy venti kombó
esetleg tudtok a gigabyte-on kívül más passzív 4850-et is? (illetve, ha nem is passzív, de csendes, nem gyári hűtésűt) gigabyte 1g rammal árulja, az meg minek
-
matyiGo
aktív tag
alap: GIGABYTE GA-MA69G-S3H
proc: x2 4400+és ehhez kéne max 20-ért egy csöndes vga, vágáshoz. avid, vegas, premier, after effect meg ilyen progik mennek majd rajta. szerintetek mit?
(az alapkonfigot kaptam azért nem intel cucc )[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz z0d1AK #19267 üzenetére
mondjuk nem is az a baj hanem beinduláskor fura hangot ad, mire betölt a rendszer már jó, de ha megütögetem akkor is jó Azért 1 évet bírt ez a codegen baj nélkül sőt nem ez az egy cfg ment codegennel(van ami már 5éves és még műkszik) mondjuk azok inkább alsóközépkatos gépek. (nem mintha a mostani jobb lenne de erre futja)
-
Dyno
veterán
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Create. #19268 üzenetére
hát még a p3-asom nekem is mercuryval ment, aztán váltottam márkásra, vettem ezt a chieftecet, amit most is használok.
Aztán vettem egy enermax liberty-t, és ahogy megvettem, 1 hétre rá itt a környéken volt egy villámcsapás, ami kivitt elég sok mindent, többekközt a tápot is, és így vissza került a chieftec, de ott a lényeg, h csak a táp halt meg, és nem vitte az egész gépet.
ennyit jelent a márka nyújtotta plussz!
egy codegen nem tette volna meg ezt, az tuti| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
bajuszati
tag
sziasztok,
felületmodellezéshez(belső autóalkatrészek) kellene valami 20K környékén....
elsőre 8500gt ben gondolkodtam....22" monitor lesz a megjelenítő 1280x1024 felbontásban lesz használva..
A program az NVIDIA t részesíti előnyben....
Mellesleg a progarm ICEM SURFköszi a segítséget
-
Mr.Grincs
veterán
Csoki, kellene egy vga karcsi max 30 körül. Mit tudtok tanácsolni?
De először le kéne passzolnom ezt--> Sapphire X1950 Pro 512 PCIE 2 DVI, tv out. Soesem volt húzva. Sacc mennyiért lehetne eladni?
Ennél jobb kellene aza lényeg./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Neoteric
addikt
válasz bajuszati #19271 üzenetére
20k környékén messze nem a 8500GT a legideálisabb.
finoman szólva az egy kupac lócitrom.
én ebbe az árkategóriába nem vennék nv-t mert 1xűen nincs semmi kártyája, ami megérné.
én v HD3850-t vennék, v HD4670-t.
mind2 kártya alázza a 8500GT-t. még sztem azien prgiknál is, de azért hallgassd meg még pár ember véleményét.
mod:
Mr.Grincs: ha új vga kell, akkor ez vagy ez
ha használt akkor meg egy G92-es 8800GTS-t keress az aprók közt.
vagyha tudsz még rá áldozni pár rongyot akkor egy használt 4850 is összejöhet.
mondanom se kell, ezzel járnál a legjobban[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Dyno
veterán
-
addikt
válasz z0d1AK #19270 üzenetére
hehe erre van a jó lakásbiztosítás na mind1 úgyis kelleni fog egy másik mert ez szerintem már nem sokáig jár a hangok alapján szóval ha a 350w-os fsp elég akkor az lesz de ha még ennél is kisebbel is elmenne akkor szóljatok (vga 8800gts(g80) nem 2600xt)
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Grincs
veterán
Bittedanke mindenkinek. Öhm, karácsony után sacc januárban, érdemesbb venni vagy inkább most vga-t? Olcsóbbak lehetnek valamennyivel?
8600 as szóba sem jöhet? Vagy azt az enyém lenyomja mint a sz@rt?
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
addikt
válasz z0d1AK #19277 üzenetére
jaja én is 16k-ért veszem a héten a leadtek g80 8800gts-t 1.5év garral. már várom csak a táp nem volt betervezve anyagilag...
bajuszati: agyjál fel akkor te hirdetést a saját városodnak megfelelően vagy valami ami neked még elérhető. Így egy nap alatt kaptam nem is 1 ajánlatot...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz norbee2244 #19286 üzenetére
AZ a gixer ha ddig várok akkor a mostani vga-m is veszít az értékéből és akkor már felgyújthatom kb
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Neoteric
addikt
válasz bajuszati #19285 üzenetére
Hát ha jó a használt is akkor nézz körül aprón és keress 9600GT-t, én nem rég vettem 1et 20rongyér tesómnak.
Tom hogy akkor még nemvolt ien gyenge a forint meg hasonlók, de megnézni megnézheted, az nem kerül semmibeMr.Grincs: Természetesen januárba olcsóbbak lesznek a vgak. Most a forint miatt emelkedtek nagyban az árak, aztán most azér fog mert jön a karácsonyi szezon aztán ilyenkor mindig felnyomják az árakat. Ha minden jólmegy és a forint tartja magát akkor minden bizonnyal januárba olcsóbbak lesznek.
Én most biztosan nem vennék vga-t. (márha nem létkérdés)[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Mr.Grincs
veterán
jah sajnos ez a helyzet mindennel....És olyan 20K körüli összegért ami jobb a mostani akrmnál mit lehet venni ami még jó is?!?!
-
-
norbee2244
senior tag
válasz Mr.Grincs #19287 üzenetére
hát igen ez a válság betett..nekem is volt fölös 20 ezrem vga-t akartam venni,de nem veszem meg inkább elraktam rosszabb időkre
hihetetlen hogy amit akartam venni hirtelen 14 ezret ugrottmod:4670et vegyél jobb lesz 1-2 hónap múlva mint a 3850 az biztos
[ Szerkesztve ]
-
bajuszati
tag
akkor tényleg a legjobb egy használt 1év garos kártya....
9600Gt boltban legolcsóbban 30k ért láttam...használtan ha lenne 20kért az ténylg megérné... -
Dyno
veterán
válasz norbee2244 #19295 üzenetére
Nem lesz az jobb, HD3870-re is ezt mondták már 7-8 hónappal ezelőtt "óó jönn a driver és ott leszünk a seggébe a 8800GT-nek".Megbízhatobb teljesítménye van a hd3850-nek, inkább úgy mondanám, stabilabban teljesít.
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest