Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
_NCT
őstag
Sziasztok!
Milyen videokártyát ajánlanátok, amin a Battlefield 3 és pár multis fps FullHD-ben játszható sebességgel futkos? Nem kell nekem 8x AA meg ilyenek (de azért nem vágom fel az ereim ha high-on elfut) csak multizni szeretnék néha-néha napvégén, mikor nincs jobb dolgom. Jelenleg egy 5450-es 512-es csodám van, szóval gondolhatjátok.... Néha játszok, de akkor nagyon, nem szeretnék diavetítést, arra ott van a jó öreg fémházas.
MSI 6850-en gondolkodtam, most jó áron mérik, de kicsit sajnálom érte az összeget (mármint vga-ra 30k-nál többet). 20-25 között van jó alternatíva, vagy ne sajnáljak dobálni még a malacperselybe? Pár évig nem nagyon szeretnék VGA-t venni, de azért nem árt ha van némi tuningpotenciál a kártyában.
Használtban egyáltalán nem gondolkodom.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Értem, akkor 35-ért 6850-et vállaljak be? Egyáltalán jó széria volt ez a 6-os? Utoljára a nagyobb teljesítményű kártyákból egy 5830-am volt kb 2 éve, na az mindenre elég volt, imádtam is, nehéz szívvel váltam meg tőle. Nagyon rég óta nem követem már a VGA piacot, igaz teszteket itt olvasom PH-n. 7-es széria meg túlárazott még, ha jól tudom ott inkább feature a több, nem a teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Sziasztok!
VGA vásárlására adom a fejem. Szeretném ha FullHD-ben pendülnének a játékok, viszont a max textúra, részletesség annyira nem fontos. Szóval mid-high beállításokon ha eldöcögnek a mostani játékok, akkor örö' bódottá'.
Conf:
Asrock 870 Extreme 3
Athlon x4 635
450W SuperB PSU
4GB DDR3 1333
24"-os moncsi.Battlefield 3, Bad Company 2, Mafia 2 ezzel nyomulok. Meg talán Crysis 2 is lesz. Nem vagyok nagy gamer, esős, unatkozós napokra szeretnék egy VGA-t. Viszont 1-2 évig nem szeretnék hozzá nyúlni, lapom tud cf-et, szal max később vágok mellé még1et.
Óccóé akartam 6750-et venni, vagy 6770-et, ez kb 25k mostanában.
Vagy szánjak rá picivel többet, s egy 6850 vagy 7770 legyen? 7770 teljesítménye ahogy néztem nem sokban tér el 6850-től, viszont a fogyasztása baráti. Esetleg arany középút lehet egy 7750?
Keret az max 35k, de inkább alatta legyen. Vagy ingyen...
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
válasz MZsoltee #41914 üzenetére
Használt cuccokban nem bízok, csak az új jöhet szóba.
93.Szabi: köszönöm a válaszod neked is, várjak, de meddig? Van rá esély, hogy mostanában lentebb megy a 7770-es ára? :S 6850 is szépen tartja az árát már vagy 1 éve, nem hinném hogy fog lentebb menni... Mármint 30 alá. Előbb veszik le a boltok polcairól, minthogy olcsón adják szerintem. :S
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Ipon-éknál most 34k a 6850-es MSI kari. Valakinek van tapasztalata MSI-vel kapcsolatban? Legfőképp hűtése érdekelne, mennyire zajos és hatékony. Tuningpotenciál szerencse kérdése, vagy ennél a típusnál azért mehet a móka jobban, mint hasonszőrű társainál?! Szerintem jelenleg ez van jó áron. 7770-es 2-3ezerrel drágább. Nem tudom a fogyasztás mennyit számítana, nem szoktam napokig játszani, naponta max 1-2 órát.
460W SuperB tápom van, gondolom a 6850-et ki tudja szolgálni. 7770 szerintem nem ér 37-et, bár nincs különbség a 6850 és 7770 között, csak fogyasztásban. Viszont 6850 tuningolva már bőven a 7770 felett lesz, mind teljesítményben, mind fogyiban
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
+ 1 kérdés: mind1ik kártyán van csatlakozó a CF-hez, vagy nincs?
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Köszönöm. Szóval nem rossz az MSI sem. Viszont korábban volt szó arról, hogy érdemesebb 7770-es kártyát venni mostantól a GCN miatt. :S FullHD-t mennyire szeretné a 7770 szerintetek? Tesztekben kb ott van mint 6850-es, mármint 1920*1080-as felbontásban... Hol az igazság?
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Az összes létező tesztet felleltem már...És ezaz... Megéri-e a 7770 a + 3ezret vagy sem? Mármint a jövőre nézve... Hátha valakinek van tapasztalata, bennfentes infója, hogy a driverek fognak-e a teljesítményen javítani, illetve a jobb tuningolhatóság/kevesebb fogyasztás csak papíron létezik-e, vagy a gyakorlatban is működik? Később ha kevésnek bizonyulna, mondjuk 1-2 év múlva, tennék mellé egy másikat, így cf-ben használnám.
Megmondom őszintén a BF3 elnyerte tettszésemet, bár a multi részéről olvastam érdekességeket. Szal Bad Company 2, BF3 stb játékok garantálnák a kikapcsolódásom.
Lényeg a hosszútávon lenne, s ezért nem tudom h most 6850 ami erősebb, viszont később nem biztos hogy lehet jó áron kapni újonnan, vagy 7770, ami valószínű 1-2 évig még marad a palettán.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
válasz Blaise #42722 üzenetére
7770-ből az Asus -t tudom ajánlani, fullHD-hez tökéletes, BF3 Ultra beállításokon kissé lassabb (gondolom oda kevés már az 1GB Ram), viszont High beállításokon a Campaign része gyönyörűen fut.
Multihoz már erősebb kari kellene, 7850 vagy 6870, gyanítom 2GB RAM-al.
Eddig ezzel az egy játékkal + Mafia 2-vel teszteltem, bár utóbbi bizony nem mai game BF3 nem egy etalon, viszont jelent valamit,ha ennyire szépen viszi. Továbbá fogyasztása is baráti.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Valaki tudna olyan BIOS Editort mondani, amivel a 7-es szériájú AMD-k bios-át lehet módosítani? Esetleg egy HEX Editor-os megoldás is érdekelne, ha van normális leírás valaki birtokában.
Asus HD7770 Core/Memory 1200 és 1250ig skálázható, de még érzem hogy van benne tartalék
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest