Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Wrrraith
tag
válasz pepusos #22558 üzenetére
Üdv!
6950 többet megy ez biztos.(Nem is kicsivel)
1GB-os,tehát nem modolható 6970-re,de a 6870 se
Kérdés az ár.
Ha nem nagy az eltérés(akkor szólj nekem is ) mindenképpen a 6950.[ Szerkesztve ]
-
Wrrraith
tag
válasz pepusos #22561 üzenetére
Nekem egy 450-es SFX méretű (mITX) Silverstone táp vitte a 2GB-osat,tehát szerintem van rá esély,hogy elég legyen a tápod,mert minőségi cuccos.
Zoli54213:
Nekem is volt 2 GPU-s megoldásom,(5970) de nagyon nem jött be.Marha sok bajom volt vele,(fagyások,lag,V-Sinc hiba) pedig az ember nem ezt várná egy (akkor) 160K-s VGA-tól.
Azóta én is azt vallom mint a kolléga.Inkább 1 bivalyerős VGA,mint 2 gyengébb vagy egy 2 magos.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz pepusos #25158 üzenetére
Én a 6950et Corsair 450w táppal használom.Ha nem húzod szénné a cpu-t, akkor egy márkás 450W-os táp elég a 6950 alá.
A válasz igen, kell egy erősebb táp alá.
Ha nem akarsz tápra költeni, akkor nem rossz választás a 6850, de a 6870et is elbírja a tápod.Itt a táblázat.Én is pont 4850ről váltottam 6950re.Ha van megfelelő cpud alá, akkor iszonyatos gyorsulást fogsz tapasztalni! Ha nincs, akkor felesleges a 6950!
[ Szerkesztve ]
-
zsole84
senior tag
válasz pepusos #26072 üzenetére
Én nem vennék 6950-et, akkor inkább szerintem várj a következő generációig. Nem sokkal erősebb a 6870-nél, de árban elég nagy a differencia. [link]
Mod Prof01: Aprón 20 körül 5770-et is ki lehet fogni. Teljesítményben megegyezik a 4870-el, viszont újabb (nagyobb eséllyel garanciás, + újabb drivereket inkább erre írják), halkabb (ha normálisabb hűtésűt választasz pl:[link]), hűvösebb, kevesebbet fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest