Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Izzé
őstag
válasz fagylalt #4128 üzenetére
Drága, nem ér annyit! Ennyiért 5770-t kapsz ami ~15%-al veri a gts-t, de 40k körül az 5770-től is 15-20%-al erősebb gtx 460 lenne a legjobb.
Monitorod felbontása, procid, tápod még mindig rejtély.(#4126) martin66 Ha a teljesítmény a legfontosabb akkor 5850-t vedd, bár én inkább új karit néznék és akkor már inkább a picit gyengébb 6850, de ha szeretsz tuningolni akkor a gtx is jó vétel lenne.
[ Szerkesztve ]
-
danii14
tag
válasz fagylalt #4320 üzenetére
Gigabyte.Szerintem legjobb hűtővel ez rendelkezik a 3közül és legtartósabb is.Volt Asus videókarim,2havonta vittem szervizbe,mert haldoklott,gigabyte 9500gt-m van lassan 2éve és eddig egyszer se volt vele gond,nem véletlen adnak rá 3év gyártói garit.
Szívesen adok-veszek piros pontokat sikeres üzlet esetén! :)
-
Milka 78
nagyúr
válasz fagylalt #4320 üzenetére
Szeva!A Giga az eggyik legolcsóbb(1 gb-s) ezért jó lehet(48 ropi),de ha tuningra mész akkor eggyértelműen az MSI 460Gtx Hawk 1gb-s,bár nem a legolcsóbb.Elgondolkodnék a Palit és a Grainward karikon is amik 47 körül mennek.Minőségileg is ott vannak ahol a többiek és jól lehet őket is húzni.Az asust kicsit drágának találom...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fagylalt #4339 üzenetére
Az i5-760 + GTX460 fogyasztása 250 watt max konnektorból Mért adat prime95+furmark-al. Phenom 955-el 300 watt kb. Ezt szorozd meg 0.8-al, ennyi általában a mai tápok hatásfoka és 200, majd 240 wattot kapsz eredményül.
Lényegében egy minőségi jófajta 400-as táp is elegendő a fenti konfigokhoz, mondjuk a molex átalakítózás miatt ajánlott egy 500-as Chieftec CTG-t, GPS A-t, vagy FSP SAGA II 500-at venni. Ezeken 2db PCIe csati van. A GPS-nél fontos az "A" jelzés, a többi: aa, ab azok régebbi típusok, gyengébb hatásfokkal, hangosabb működési zajjal.
A TT600-as táp, sőt általában a TT tápok úgy tudom nem a sorolandóak az ajánlott kategóriába.
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz fagylalt #4548 üzenetére
Miért el akarod adni róla?
Egyébként olvasottak alapján jó hűtésük van.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
félisten
-
-
Izzé
őstag
válasz fagylalt #28691 üzenetére
Nagyon max egy NV 6600gt, ddr3-mal szerelt 7300GT tennék abba a konfigba, de szvsz még ezeket sem hajtaná normálisan ki az a proci. Radeont inkább nem mondok ebben a kategóriában, mivel azok valamiért túlárazottak. A többiek butaságára meg ne halgass (9800gt, meg 3850 és társai). Nagyon nagy LOL!
[ Szerkesztve ]
-
laccerot
tag
válasz fagylalt #28711 üzenetére
Találtam neked bár ritka cuccok ezek használtba nem láttam ilyet. Ezzel menne néhány újabb játék persze nem crysis 2 re gondolok. Ati oldalon 3450 14 ezer ft
vagy 4670 de ez máe 30 körül van. Ezek vannak agp s ben.A világon három dolog van amit nem érthetsz meg soha! A Halak a Nők és a Windows. :-D
-
ZetorGumi
addikt
válasz fagylalt #37493 üzenetére
Semmi gond.
PCI-e-sre, és AGP-sre egyaránt? Tehát mind a két csatolótipusúból kellene egy-egy?
Már csak azért is, mert más-más árkategória a kettő.
És igen, jól mondtad, 12K-ért egy AGP-s 3850 az jó ár, PCI-e-snél is szerintem, de PCI-E-be találsz jobbat is. AGP-be nemnagyon.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ZetorGumi
addikt
válasz fagylalt #37509 üzenetére
Talált, süllyedt.
Ottkörül már biztosan kihajt.
De ezt úgy a "legkönnyebb" kideriteni meglévő alkatrésznél, hogy meghúzod a procit egy kicsit, és 3dmark, ha procilimit, húzol még rajta, és ezt addig, mig nem lesz procilimited.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
-
KAMELOT
titán
válasz fagylalt #46973 üzenetére
SAPPHIRE HD7850 2GB
Ez a kártya bőven elég lesz.Ezt is nyugodtan tudod tuningolni. Azért nem kell feleslegesen kiadni pénzeket. Simán 1000MHz környékére tudsz jutni.
59 000ft-t nagyon is megér.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz fagylalt #46982 üzenetére
Nem követnél el bűnt.
Alap 860mhz...OC változat 920mhz. Ha neked megér gyári tuning +5000ft-ot akkor megveheted. 60mhz-et én is húzok otthon ingyen. És még feszt sem kell állítanod. Csak a görgőt feljebb húzod.
Gigabyte HD7950 3GB 84 000ft...az nem a duplája.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest