Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
altoalto #11848 üzenetére
"Mi tortenik ha veszunk egy LCD tv-t a nappaliba? Hogyan fogja digitalisan majd a jelet az lcd, ha a set top analogba nyomja neki????"
Veszel Conax CA modult a tévéhez, olyat, amilyet a MinDig TV extrához is adnak. A settopboxból kiveszed a chipkártyát és beteszed a conax modulba, a modult pedig a tv modulfogadójába. Lényeges, hogy a tévében legyen CI foglalat és legyen benne dvb-c tuner. A settopboxra sajnos havonta egyszer szükség lesz, mert tudomásom szerint csak abban frissül a T-s chipkártya. Ha a tévén azt veszed észre, hogy nem nyílnak a kódolt adások, akkor kell elővenni a gyári boxot, betenni a chipkártyát, bedugni a koax kábelt, rádugni a tévére és addig várni, amíg el nem indul valamelyik adás, ami elő van fizetve. Utána a chipkártya mehet vissza a tévébe rakott conax modulba. Ezután egy hónapig nem lesz szükség a T-s boxra. Az lcd tévén lényegesen jobb lesz a kép, mint a box analóg kimenetén. A boxra csak a kártyafrissítés idejére van szükség, ez havonta max. fél óra.
Úgy tudom, hogy a T nem ad csak kártyát, így a boxot mindenképpen bérelni kell, emiatt érdemes a legolcsóbbat kérni, mert úgyis csak kártyafrissítésre kell. Azt nem tudom, hogy sd box esetében lehet-e pl. hd csomagot rendelni. HD csomag menne, ha a tévébe tett Conax modulban használod a chipkártyát és a tévében van mpeg4 dvb-c tuner.
Én korábban a fibernetnél voltam, ott csak papírnehezék volt a box, még a kártya is frissült Conax modulban. A boxot viszont nem lehetett visszaadni, mert akkor a kártyát is visszakérték vagy letiltották. Sajnos ki kellett fizetni a box bérleti díját, pedig nem is használtuk, csak a chipkártyát belőle saját tévében.
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest