Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Van egy 2014-es kiadású Samsung LCD tv-m amit szeretnék egy korszerűbbre lecserélni részben a 4K miatt, részben amiatt hogy az "okos" appok frissebbek legyenek. Sajnos erre már nem jönnek frissítések régen és pl. a Netflix app is problémázik. Szóval kinéztem most egy Sharp 40BL2EA típusú televíziót, amiről elég jókat olvasok hogy állítólag nagyon szép a képe, szuper készülék stb. Ezen már Android rendszer van ami fontos lenne nekem, mert így a Netflix is és akár más androidos appok is gondolom szépen tudnak működni. Meg azt is gondolom hogy ezeken a tv-ken certified neflix appok vannak azaz hivatalosan támogatottak és nem butítják le a full hd felbontást mint az androidos boxokon.
Szóval érdeklődnék hogy használ valaki ilyen tv-t? Ha igen, mennyire gyors a rendszer és mennyire szép a képe?-Norbi-
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
A három TV készülék közül melyiket tudnátok ajánlani? Továbbá ezekben a Samsungokban megoldható e hogy menjen az SS IPTV? Mert nagyon gondolkodom hogy Androidosat vegyek e...
Samsung UE43RU7022
Samsung UE43RU7102
Sharp 40BL2EA (Androidos) Erre azt mondják nagyon szép a képe, de nem tudom megnézni mert ez nincs kiállítva egyik boltban sem.-Norbi-
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Mai napon vásároltam egy Samsung UE43TU8002 televíziót és éppen a HDMI ARC bemenetre rádugott asztali PC-m képminőségét próbálom feljavítani. A gondom az hogy a betűk nagyon elmosottak, kicsit talán életlenek is. Nem tudom mit érdemes állítani hogy jó legyen? Mert már az ilyen alapbeállításokkal mint élesség állítás, színhőmérséklet, próbálkoztam, de jobb nem lett tőle maximum egy kicsit.
Másik kérdésem hogy a bluetooth-ot hol lehet kikapcsolni? Mert folyamatosan feljön az üzenet hogy a szomszéd fejhallgatójára akar kapcsolódni.
-Norbi-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest