Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz thEndeR #51086 üzenetére
Persze ertem en, egy keves ideig parom is csinalt Amazon kiszallitast Karacsony korul, raadasul London kornyeken. Szoval o sem nagyon akart ugymond cseszekedni, de ismerve a magyarorszagi rugalmassagot, inkabb kinyitattuk. Pont az jart a fejunkbe, hogy mi van ha olyan tortenik, mint most veled. 5 perc sem volt egyebkent, de mindenkeppen ellenorizni akartuk Mas kerdes, hogy eleg utalatosak voltak, igy az elokeszitett 2eFt borravalot nem kaptak meg
-
őstag
válasz thEndeR #51086 üzenetére
Bocs, hogy a károdon kíváncsiskodom, de megnéznél valamit? A Philips tévéken a dobozon, a képernyő oldalán van egy perforált rész. Arra szolgál, hogy ha a képernyő felől benyomódik a doboz, akkor a perforált rész kimozdul a síkból, így látszik, hogy baj lehet belül.
Első kérdés, hogy a te tévéd dobozán van-e ilyen?
Ha igen, akkor látszik-e ott elváltozás?
Köszi, ha ellenőrzöd, lehet mindenkinek egy jó felhívás lehet, mit kell ellenőrizni. Én is csak azután vettem észre, miután kicsomagoltam. Mondjuk a Philips brutál mód be volt csomagolva. Az egész képernyő előtt még volt egy plusz vastag papírlemez, azzal együtt volt a védő hungarocell között, de a Samsungnál pl. nem volt ilyen.
-
őstag
válasz thEndeR #51104 üzenetére
Nem hiszem. Akkor nagyjából lehetetlen lenne szállítani szélsőséges körülmények között, amit nem engedhet meg magának egy gyártó sem. Vagy a gyártásnál hibáztak (feszült a képernyő a keretben), vagy a szállításnál esett le úgy, hogy nem a doboz sarkára és azért nem látszik.
Köszönöm, hogy megnézted! -
Vhiktor
veterán
válasz thEndeR #86569 üzenetére
Nézd meg mondjuk a c835 tesztem:
[link]ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- BMW topik
- Hardcore café
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest