Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darealkilla
aktív tag
20-30 virtuális gépet futtatok, samsung sm951 512-ről 1TB ssdre váltanék, elég lehet a 210/130ezer IOPS (toshiba XG3) vagy inkább 400/300ezer IOPS (samu sm961)? Lineárisban hasonlóak, az XG3 2500/1500 a samu meg 3200/1800 de az annyira nem számít elvileg.
Vagy nem lesz akkor különbség mint az árában? XG3 75rugó sm961 120 rugó.
Tudnám valamivel real-time mérni az IOPS-t?
én vagyok az ördög
-
darealkilla
aktív tag
válasz darealkilla #41374 üzenetére
Találtam méretezést:
VMware és egyéb források szerint egyszerű VM-nek néhány 100 IOPS, a véglet meg az IO-pazarló Exchange 2003:
Assuming 5000 users are sending 60, receiving 150 emails a day, an estimated total of 7500 IOPS is needed.Szóval bőven elég a 210/130ezer is.
én vagyok az ördög
-
darealkilla
aktív tag
SSD-t vennék, Toshiba XG4 1TB NVMe (az XG3 TLC-s verziója), az eladó csinált méréseket Z170 lapban (windows 10 fut), de valami nagyon nem oké, ez még úgy ahogy rendben:
de ezek:
itt valami nem stimmelén vagyok az ördög
-
darealkilla
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Kerékpársportok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest