Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Szia,
engem is ez érdekelt, jól összefoglaltad, köszi.
Az UV500-ra biztos hogy 5 év gari van? Mert szinte minden boltnál 3-at látok.
Vagy a +2 gyártói?
Akkor 10e körül jelenleg ez a bestbuy 120GB méretben?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
-
Márton
nagyúr
válasz nagyendre #48208 üzenetére
légyszi ne csak írj, olvass vissza, nem kell sokat
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz pluto1969 #73678 üzenetére
Melyik az a jobb ssd, aminél nem sokkal olcsóbb?
Néztem teszteket az NV2-ről, azt említik, hogy már nem akkora érvágás a dram hiánya mint az NV1 esetén és nem is nagyon melegszik a cucc.
"Phison definitely improved DRAM-less random writes with their E21 controller" + "Good sustained write speeds (for a DRAM-less value drive)"
továbbá: "There's no thermal throttling at all, very good."
- from techpowerup
Ok, nyilván van jobb ssd, de ilyen áron?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz Pyttawrx #73756 üzenetére
Köszi, 33-ért látok 1 terás wd-ket (vs 25e).
Azért remélem nem hal be az NV2 sem a qlc miatt, csak hamarabb lassul íráskor, kevesebb össz-írást visel el, nem? Azt meg a hds jelzi, hogy mennyi még az annyi.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz varmi2 #73861 üzenetére
de a pcie 2.0 lehet x4 is, ami papiron 2 GB/s.
az nem sokkal tobb mint a sata? legalabb nem melegszik tul 😁
vagy ilyen bovitokartya nincs?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz tibaimp #73895 üzenetére
Akkor a százalékcsökkenés mégis jelenthet hibás működést?
Eddig tök nyugodt voltam, hogy legaláb 50%-ig nem lesz semmi gond
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
ok, akkor tibaimp-nál csak véletlen egybeesés
kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz PROTRON #74101 üzenetére
Hú te, ezt fárasztó volt olvasni. Késő volt?
Amúgy nem gáz a dram nélküliség, ha kellően nagy az slc cache.
(lásd pl. WD SN770)Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest