- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Horka1 #11270 üzenetére
Csak ez így nem offline, neki pedig olyan kellett.
De a google maps adatait le is lehet menteni valamivel, anno én csináltam, és ha nem kell nagy részletesség, akkor nem foglal olyan sok helyet több ország sem.
Aztán kell valami, amivel tudod is ezt böngészni, én PDA-ra ahsználtam, valami Java emulátorral. De biztos létezik PC-re is, amivel tudod böngészni.
Csak az volt a fő probléma, hogy minden egyes térképdarab (~ 64*64 vagy 128*128-as felbontású kép) egy külön fájl lesz, tehát több 10000 fájlod lesz, ami így pl. bizonyos telefonokat baromira le tud lassítani. Meg PC-n is problémás tud lenni, pl. szerintem a vírusirtó is elszórakozik vele egy darabig.
Aztán késöbb találtam olyat is, ami elvileg egy fájlba tölti le (vagy 8-9-be, ahány nagyítási szint van), de nem próbáltam már ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest