Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
Orajele magasabb de szintetikus tesztekben gyengébb . Játék felhasználásra pedig édes mindegy melyik ezres élőjelet használod 3.5ghz-en.
Játék tesztekben a 4K felbontás a röhejes cpu terén . Ott mar annyira GPU dönt hogy a 20 ezres AMD es az I7 6700K között is elenyésző a különbség. Csak szintetikus tesztekben mas ahol a cpu erőt is mérik
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
A win7 az tuti. De ha az autómata frissítés indítását késleltetett autómatáról átállítod kézire, vagy esetleg ki is kapcsolod, rögtön leesik 600-700 megára. Ha kikapcsolod az aerot 400-500 mega. Mármint a service folyamatot. Próbáld ki.
A 8.1 és a 10 már kézire van állítva alapból. A 7 gyakorlatilag folyamatosan keresi a frissítéseket, de nem talál semmit. Közben a gép energia forrásait, köztük a ramot és a lemezt felfalja.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Hunork
veterán
A 4 modult a 150-re értettem, mert úgy reklámozták be elsőre, hogy ott 2 lesz, meg CF kilőve...stb. Ennek ellenére írtam, csak talán rosszul jött ki. És nem tudom, hogy az átlag user szemével mivel komolyabb a H170. Tényleg.
(amúgy valóban a gyártótól és a típustól függ, éppen ezért választottam az enyémet)4264adam: nyilván így gondoltam, nekem is ilyen van. Úgy értem, egyértelmű szerintem már mindenkinek, hogy a TB az nem minden magra vonatkozik, hanem magonként lépked.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel