Hirdetés
Aktív témák
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Egy kisebb notebook vásárlása előtt állok, szeretném a véleményeteket kérni, hogy melyik ajánljátok az alábbi 3 kiszemelt közül. Felhasználási célja az internetezés, zenehallgatás lenne legfőképp, szövegszerkesztés, meg nagy ritkán filmnézés. Sokat utazom fontos a hordozhatóság és az is, hogy egy win7 pro OS azért szépen fusson rajta, ne legyen lassú.
Ezt a három notit néztem ki:
acer Aspire One 722 - C62
Lenovo ThinkPad Edge Plus E125
Sony Vaio VPCYB3V1E -
Atikusz
senior tag
válasz runner 125 #38785 üzenetére
thinkpad-re is 1 év gar van, sony-ra 2 év. a thinkpad kijelzője matt (azt írják) a sony-é szerintem fényes.
a lenovoban levő processzor elég egy win7 prof akadásmentes futtatására?
[ Szerkesztve ]
-
Atikusz
senior tag
válasz runner 125 #38789 üzenetére
Közben voltam a notebookstore-ban és ezt ajánlottak.
Szerinted? Szerintem nem is olyan rossz. -
Atikusz
senior tag
válasz runner 125 #38854 üzenetére
Igaz, vagy ugyanannyiért megvehetem ipon-nál Kiterjesztett garancia és baleseti meghibásodás biztosítással egybekötve. Tehát így akkor 3 év garancia lenne rá + balesetbiztosítás. Ha meg mégse tetszne a termék, internetes rendelésnél 8 napon belül elállhatok a vásárlástól.
-
Atikusz
senior tag
válasz runner 125 #38863 üzenetére
Rendben és köszönöm!
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Milyen különbség van egy AMD E-350 és E-450-es proc között, úgy, hogy az órajelük ugyanannyi (1,6ghz)? Két notebookot néztem ki és csak ez a különbség ill. a hdd, a kérdés megéri-e a drágábbat venni (E-450)?
-
Atikusz
senior tag
válasz runner 125 #39340 üzenetére
Megrendeltem az E125ös lenovo-t, majd kiderül beválik-e. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Atikusz
senior tag
válasz Atikusz #39349 üzenetére
Tegnap megérkezett a noti, nagyon baba, minden rendben vele. Az lenne a kérdésem, hogy garkiterjesztést megvehetem máshol is, ahol nem a notit vettem? És mennyi időn belül lehet a kiterjesztést megvásárolni, van-e vmilyen határidő vagy a garanciaidőn belül bármikor? TP Edge-ről van szó.
-
Atikusz
senior tag
válasz Borote #39869 üzenetére
TrackPointot nem nagyon tudom (még) használni, de biztos csak idő kérdése és rájövök hogy is működik.
Ha garanciakiterjesztést megveszem, akkor gondolom az noti vásárlási dátumától számítódik a plusz 1/2 év és nem a kiterjesztés megvásárlásának napjától. Ezt utána amúgy neten be kell regisztrálni vagy csak egy papírt kapok amivel a későbbiekben tudom intézni a garanciás ügyeit?
-
Atikusz
senior tag
Vettem a minap egy Lenovo ThinkPad Edge 125-ös notebook-ot és az lenne a kérdésem, hogy internetezésnél (Firefox) a tabok közti váltásnál a fényerő nagyon minimálisan de változik (erősebb lesz). Ez valami hiba lehet? Átváltok egyik tabról a másikra és akkor egy picivel erősebb lesz a fényerő.
Chrome böngészőnél nem tapasztaltam ezt (egyelőre)[ Szerkesztve ]
-
Atikusz
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Gamer Laptop MSI. Intel i7, 32GB DDR4 Ram, GTX1660Ti 6GB (GDDR6), 250GB M2. SSD
- Lenovo IdeaPad 330! 15.6" / i3-7100U / DUAL VGA / MAGYAR BILL. / 256 SSD / JÓ AKKU!
- Laptop kijelzők: 15,6", 14", 13,3" HD, HD+, Full HD IPS
- Keresek: hibás, sérült, hiányos laptopot, laptop alkatrészeket
- Delight DC19.5V 4.7A 90W (SONY)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest