Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
HPAA
őstag
válasz Macsorsi #23658 üzenetére
ProBook 4535s több változatban létezik , jó lenne egy konkrét típus , bár nem nagyon lehet mellélőni vele , megbízható gépek , mivel a többi sem egy "gémer" kategória ebből gondolom , hogy nem az a fontos
ProBook-nál a4-a6 is létezik , persze ahhoz mért áron , esetleges alternatívák lehetnek , ha van konkrét kiszemelt************* censored
-
GaborGh
őstag
-
atesss
addikt
válasz Macsorsi #23664 üzenetére
Még egy szavazat a HP Probook 4535s, vagy 4530s szériára (4535s - AMD-s, 4530s - Inteles, ugyanabban a házban).
De szerintem először olvasd el a Prohardver tegnap előtt megjelent notebook nagytesztjét:
Milyen notebookot 160 ezer forintért?
Nem is feltétlenül a konkrét típusok miatt, hanem hogy mire érdemes odafigyelni, milyen szempontokat kell mérlegelni; teljesítmény, használhatóság, tartósság, megbízhatóság, garancia, stb. -
atesss
addikt
válasz Macsorsi #23673 üzenetére
Igen, mondjuk nekem meg a másik oldalról; nehéz ehhez a témához laikusként hozzáállnom.
Nem tudom, pl. mennyire terveznéd, hogy szabadban használod, de ha igen, érdemes megfogadni amit a kijelzőkről szóló részben írnak.
És így máris teljesen leszűkülnek a lehetőségek (sajnos).Illetve ha tényleg annyira nem értesz hozzá, el lehet gondolkodni azon is, hogy Windows-al együtt szerezd be, mert akkor alapból fel van telepítve a rendszer, az összes driver, stb.
Persze ha van ismerősöd, aki ezt meg tudja csinálni neked, akkor ez nem probléma.
Csak a Windows felára kb. 20e ft, ami azért nem kevés.
Neked kell eldönteni, megéri-e.
Én ezt a problémát mondjuk úgy, hogy "megoldom", én ezt a 20e-t a jobb minőségre, tartósságra, jobb szervizháttérre költeném.
(És nem az erősebb hardverre - főleg nem videokártyára. Egyetlen erősebb hardver kellene maximum: egy SSD) -
atesss
addikt
válasz Macsorsi #23676 üzenetére
Pedig nincs köztük jelentős különbség - főleg nem ebben az árkategóriában.
Memóriából átlagos feladatokra ugyan elég lehet a 2GB, de annyira olcsó, hogy inkább 4GB legyen.
Winchestert neked kell tudni, hogy mit is akarsz rajta tárolni, de általában már 500GB-os mindben van. Az hogy 500GB vagy 640GB meg már nem nagy különbség.
Amúgy (egy átlag felhasználónak) HD filmen kívül mással lehet hogy nem is könnyű 500GB-ot megtölteni.
Processzorban szintén nem lehet nagy különbség (mindegyik 2 magos, AMD Sabine platformos), valószínűleg csak órajelben. De ennek utána kellene néznem.Például 148e-ért egy: [link]
Részletesebb leírás (ennek a konkrét konfigurációnak - LG852EA ): [link]De 500GB-os HDD-vel lehet találni talán kicsit olcsóbban is.
[ Szerkesztve ]
-
HPAA
őstag
válasz Macsorsi #23685 üzenetére
ProBook 4535s 126k , a boltról viszont /még/ nincs infóm , de az ár az jó
************* censored
-
Borote
addikt
válasz Macsorsi #23791 üzenetére
Mivel néha játékra is kell, mindenképpen a 4535s legyen! Illetve az sem elhanyagolható, hogy a 4520s-re csak 1 év garanciát írnak, ami persze lehet elírás is, semmi sincs kizárva És amúgy is csak az erősebb processzor szólna mellette...
Szerk: ITT jóval olcsóbban is beszerezhető
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest